avgenakis_proedriko_proselefsi

Σήμερα στη 1 μ.μ. είναι η ορκωμοσία του νέου υπουργικού συμβουλίου της κυβέρνησης και τα μέλη άρχισαν να προσέρχονται στο Προεδρικό Μέγαρο. Έξω από την πύλη του Μεγάρου, ο Λευτέρης Αυγενάκης, που αναλαμβάνει από σήμερα υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων δήλωσε στους δημοσιογράφους πως τον περιμένει «πολλή δουλειά, ευθύνες και βάζουμε μπροστά».

Για την αλλαγή χαρτοφυλακίου από το Αθλητισμού στο Αγροτικής Ανάπτυξης είπε: «Πρόκληση, ένα υπουργείο το οποίο μου αρέσει, έχω σχέσεις με την ύπαιθρο, προέρχομαι από την περιφερεια, γνωρίζω τα προβλήματα, τα οποία είναι πάρα πολλά, οι προκλήσεις είναι περισσότερες, όμως η ομάδα είναι εξαιρετική και ο πρωθυπουργός μας έχει δώσει σαφείς κατευθύνσεις. Θα τα πούμε ούτως ή άλλως αναλυτικά και στις προγραμματικές δηλώσεις.»

Εκείνη τη στιγμή οι κάμερες στράφηκαν προς τον γιο του κ. Αυγενάκη, που τον συνόδευε κι ένας δημοσιογράφος τον ρώτησε: «Στην αγροτιά ο μπαμπάς, θα πηγαίνεις στο χωράφι μαζί του;»

Τότε ο νεαρός Αυγενάκης απάντησε: «Ναι, άμα χρειαστεί θα πάω. όλα για τον μπαμπά» και η σύζυγος του κ. Αυγενάκη είπε: «Είναι μια χαρά, πανέτοιμος για τα πάντα».

Η τελετή παράδοσης-παραλαβής στο ΥΠΑΑΤ έχει προγραμματιστεί για σήμερα στις 2.30 μ.μ. Αύριο το πρωί θα συνεδριάσει πρώτη φορά το νέο υπουργικό συμβούλιο υπό τον Πρωθυπουργό.

Πηγή:agro24.gr

Load More Related Articles
Load More In Αγροτικά νέα
Comments are closed.

Check Also

Τα οφέλη του “γυμνού” ύπνου

Ένας στους τρεις ενήλικες κοιμάται γυμνός, σύμφωνα με μια διεθνή μελέτη από το αμερικανικό…