gamos Arh Biki (Arxiki)

Με έναν λιτό, αλλά ομολογουμένως πολύ ρομαντικό πολιτικό γάμο, ο Άρης Κοθράς & η αγαπημένη του Βίκη Τσιούλου, αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους & να προχωρήσουν το υπόλοιπο της ζωής τους, βαδίζοντας αντάμα σε ίδιους δρόμους, σε χαρές & λύπες, για πάντα μαζί!!!

Η όλη εκδήλωση έλαβε χώρα σε αμιγώς καλοκαιρινό & φυσικό σκηνικό, με φόντο τους υπέροχους καταρράκτες στην γέφυρα της Παλαιοκαρυάς, με την τελετή του γάμου να τελεί ο παρά τω Δημάρχω Αντιδήμαρχος Οικονομικών & Πολ. Προστασίας κ. Άρης Τζάνης & τις βέρες στους νεόνυμφους να περνούν οι δύο μάρτυρες Φαίη Πολύζου & Βούλα Σαργιώτη.

Το ευτυχές ζευγάρι, ενώπιον πολύ στενών συγγενών & φίλων, έδωσαν όρκους αιώνιας πίστης & αγάπης, σκορπώντας ρίγη συγκίνησης και χαράς στους παρευρισκόμενους. Δάκρυα χαράς που απρόκλητα κύλησαν στα πρόσωπα των γονιών, ενώ τα χαμόγελα και πειράγματα δε, περίσσεψαν στους φίλους…

Το ζεύγος εκτός από την έκπληξη που επεφύλαξε στους καλεσμένους του, για τον τόπο διεξαγωγής του γάμου του, κράτησε ως επτασφράγιστο μυστικό, άλλη μία πολύ μεγαλύτερη, που δεν ήταν άλλη από το φύλο του μωρού, που η ευτυχής σύζυγος & μαμά θα φέρει στον κόσμο μετά από τέσσερις μήνες.

Το μυστικό ήταν κρυμμένο στο εσωτερικό ενός μεγάλου μπαλονιού, που όταν ο μελλοντικός μπαμπάς το «έσκασε», τα μπλε κομφετί που εκτοξεύθηκαν από το μπαλόνι, δήλωσαν σε όλους πως ο Άρης θα αποκτήσει διάδοχο, αλλά & ο «Κεραυνός» Ροπωτού, ένα νέο αριστερό μπακ, καθώς ο μπαμπάς Άρης κάποια στιγμή θα πάρει σύνταξη…

Εκτός αυτών, άλλο ένα ευχάριστο γεγονός έγινε γνωστό, από το έθιμο του πετάγματος της ανθοδέσμης από την νύφη, η οποία περιήλθε στην Αντιγόνη, αδερφή της νύφης, οπότε οι γάμοι καλά κρατούν στην οικογένεια!!!, μιας & το έθιμο το δήλωσε ξεκάθαρα…

Ο Άρης & η Βίκη με την αγάπη τους να τους ενώνει, ξεκινούν το κοινό τους ταξίδι με τις ευχές και του PyliNews.gr,  να τους συντροφεύουν, καθώς & “Βίον μακρόσυρτον & ανθόσπαρτον”!!!

Με το πέρας της τελετής, το ζεύγος δεξιώθηκε τους εκλεκτούς καλεσμένους του στην γνωστή ταβέρνα – ουζερί ¨Ο Μάκης» στην Πύλη.

Να τονίσουμε πως στην όλη εκδήλωση,  τηρήθηκαν όλα τα περιοριστικά μέτρα που επιβάλλει το υγειονομικό πρωτόκολλο για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού, ενώ και όλοι οι παραβρισκόμενοι, υποβλήθηκαν στα προβλεπόμενα τεστ.

gamos Arh Biki (30)

gamos Arh Biki (24)

gamos Arh Biki (21)

gamos Arh Biki (20)

gamos Arh Biki (18)

gamos Arh Biki (15)

gamos Arh Biki (14)

gamos Arh Biki (5)

gamos Arh Biki (4)

gamos Arh Biki (3)

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Το πρόγραμμα Εορτασμού στα Τρίκαλα στις 9/5, των Εθνικών Αγώνων και της Εθνικής Αντίστασης,  κατά του Ναζισμού και Φασισμού

  Η 9η Μαΐου, ημέρα λήξης του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, καθιερώθηκε ως ημέρα Πανελλαδικ…