telefon

Αποκομμένο τηλεπικοινωνιακά από τον υπόλοιπο κόσμο, βρίσκεται εδώ και 20 μέρες το Δροσερό, καθώς τα σταθερά τηλέφωνα των οικιών δεν λειτουργούν λόγω εκτενούς βλάβης, όπως έχουν ενημερωθεί από τον πάροχο, χωρίς όμως να βλέπουν φως στο τούνελ, παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις προς το τεχνικό τμήμα του παρόχου, αποκομίζοντας προς το παρόν, μόνο υποσχέσεις, γενόμενοι μάρτυρες ενός κικεώνα καραμπόλας αρμοδιοτήτων και ευθυνών, ανάμεσα σε ΟΤΕ και ΔΕΗ.

Η αγανάκτηση των κατοίκων πλέον, έχει χτυπήσει κόκκινο!!! με την πρόεδρο του χωριού να καταφεύγει στην δημοσιοποίηση του όλου θέματος, μπας και κάποιοι φιλοτιμηθούν και αναλάβουν τις ευθύνες τους, βάζοντας τέλος στο μαρτύριο όλων.

Παρακάτω ακολουθεί αυτούσια η παρέμβαση – καταγγελία της Προέδρου της ΤΚ Δροσερού κας Βασιλικής Γεροβασίλη….

Εκ μέρους της πλειοψηφίας των κατοίκων του Δροσερού καταγγέλλω τα εξής:

Από τα μέσα του Δεκεμβρίου το σύνολο των τηλεφώνων του χωριού δεν λειτουργούν. Σε συνεχείς επικοινωνίες μας με τις βλάβες του ΟΤΕ (13788) η απάντηση ήταν ότι υπάρχει μεγάλη βλάβη λόγω της πλημμύρας στο καλώδιο με τα Μεγάλα Καλύβια.

Μας είπαν ότι θα αποκατασταθεί η βλάβη τέλος Δεκεμβρίου.

Τώρα μας λένε τέλος Ιανουαρίου. 

Διαμαρτυρηθήκαμε στον Δήμο και υπάλληλος επικοινώνησε με τον ΟΤΕ. Η απάντηση ήταν ότι είναι έτοιμη η υποδομή στο χωριό μας και η ΔΕΗ δεν συνδέει το ρεύμα. Η ΔΕΗ όμως απάντησε ότι ο ΟΤΕ δεν έκανε ακόμα αίτηση και δεν υπέγραψε σύμβαση.

Δηλαδή μας κοροϊδεύουν.

Το μεγαλύτερο ποσοστό των κατοίκων του χωριού είναι ηλικιωμένοι και με πολλά προβλήματα υγείας και το τηλέφωνο είναι παραπάνω από απαραίτητο. Αυτονόητο είναι το γεγονός ότι οι μεγαλύτεροι σε ηλικία, οι οποίοι έχουν τα περισσότερα προβλήματα, αδυνατούν να χρησιμοποιήσουν κινητό τηλέφωνο.

Απευθύνω έκκληση στις εμπλεκόμενες υπηρεσίες. Βιαστείτε. Το πρόβλημα απαιτεί άμεση λύση.

Πώς θα μπορέσουν κάποιοι ηλικιωμένοι που δεν έχουν κινητό να ειδοποιήσουν το γιατρό τους ή το ασθενοφόρο σε περίπτωση ανάγκης;

Η ευθύνη θα είναι αποκλειστικά δική σας.

Η Πρόεδρος της ΤΚ Δροσερού

Βασιλική Γεροβασίλη

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Το Σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», παρουσίασαν στο Μουζάκι, Μητσοτάκης – Σταϊκούρας

Το σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», σε Σ…