received_1182866543114799

Η Ελλάδα που κοιτά μπροστά και ο Δήμαρχος που αναζητά το εκλογικό όφελος

Ο Δήμαρχος του Δήμου Μετεώρων κ. Θεόδωρος Αλέκος αποφάσισε να κάνει προεκλογική εκστρατεία, πάνω στις φωτιές. Βλέποντας πως οι πολίτες έχουν αναγνωρίσει την ανυπαρξία έργου στην περιοχή από την πλευρά της δημοτικής αρχής και έχοντας χάσει κάθε ελπίδα για επανεκλογή, προσπαθεί να πιαστεί από όπου μπορεί.

Έτσι αποφάσισε να επιτεθεί στην κυβέρνηση για το θέμα των πυρκαγιών, καλώντας στο ίδιο κείμενο για στήριξη της υποψηφιότητάς του. Είναι προφανές ότι η απελπισία και η σύγχυση είναι κακοί σύμβουλοι κ. Αλέκο. Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα αναζητούσατε εκλογικό όφελος, την ώρα που η Πατρίδα δίνει την μάχη ενάντια στις φλόγες.

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει θέσει ως πρώτη προτεραιότητα την προστασία της ανθρώπινης ζωής. Και αυτή η προτεραιότητα είναι αδιαπραγμάτευτη. Μέσα στις πολύ δύσκολες συνθήκες που έχουν δημιουργήσει οι επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής, το κράτος λειτουργεί και δίνει την μάχη απέναντι στις φλόγες με όλα τα μέσα, με σχέδιο, με αποφασιστικότητα. Με αυξημένα κονδύλια για την πυροπροστασία. Με ενίσχυση του δυνάμεων πυρόσβεσης. Με συγκεκριμένο πλάνο για την ανανέωση και την ενίσχυση των εναέριων μέσων.

Όλα αυτά είναι πράγματα που αναγνωρίζουν οι πολίτες. Αλλά ο κ. Αλέκος πρέπει να κάνει εκλογές. Και μπροστά στην καρέκλα που χάνεται, τα υπόλοιπα έπονται. Ακόμη και ο ίδιος ο Δήμος.

Γνωρίζει καλά ο κ. Δήμαρχος πως η κυβέρνηση της ΝΔ δεν λειτουργεί με κομματικές ταμπέλες και στην Αυτοδιοίκηση. Στήριξε και στηρίζει τον Δήμο Μετεώρων. Αλλά αυτό δεν μπορεί να κρύψει την ανικανότητα της δημοτικής αρχής, που αδυνατεί ακόμη και στα αυτονόητα.

Η ώρα πλησιάζει κ. Αλέκο. Δεν θα ταλαιπωρείτε τον Δήμο Μετεώρων και τους πολίτες του για πολύ ακόμη. Ήρθε η ώρα ο Δήμος να «τρέξει» μπροστά. Πέρα από τις δικές σας μικροπολιτικές σκοπιμότητες, που δεν ωφελούν ούτε τον Δήμο, ούτε τους πολίτες της Καλαμπάκας.

Η μάχη για τις καρέκλες ανήκει στο χθες. Μπροστά υπάρχει μόνο η Ελλάδα της Ανάπτυξης, της Προόδου, της Αξιοπιστίας, της Ακεραιότητας, της Ευθύνης. Αυτή την Ελλάδα αντιπροσωπεύει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

ΔΕΕΠ ΝΔ Τρικάλων

Load More Related Articles
Load More In Πολιτικά
Comments are closed.

Check Also

Δημ. Μπογδάνος στην Πύλη: Σύγχρονη μάστιγα, τα αυτοάνοσα νοσήματα. Με τεράστιο ενδιαφέρον η ενημερωτική Ημερίδα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης(βίντεο)

Με τεράστιο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στις 11:00 η ενημερωτική Ημερίδα, μ…