Pialeia
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συνάντηση παλιών συμμαθητών Πιάλειας, σ’ ένα όμορφο Σαββατόβραδο 
Με την αίσθηση της χαράς να εκτοξεύεται και την συγκίνηση να πλημμυρίζει τις καρδιές, η 10η ετήσια συνάντηση των παλιών συμμαθητών της Πιάλειας ολοκληρώθηκε με εξαιρετική επιτυχία.
Αυτή η ομάδα συμμαθητών συνεχίζει να συναντιέται, γιορτάζοντας τις μακροχρόνιες σχέσεις τους, αναπολώντας τις παλιές αναμνήσεις και ανανεώνοντας τους δεσμούς τους.
Η συνάντηση, που έχει γίνει ένα δυνατό σύμβολο της ενότητας, της συνοχής και της αγάπης που συνδέει αυτούς τους ανθρώπους, αψηφά την πάροδο του χρόνου και τις προκλήσεις που έρχονται μαζί του.
Φέτος, τα προεκλογικά ενόψει των δημοτικών εκλογών κυριάρχησαν στη συζήτηση, με όλους να είναι σύμφωνοι και να υποστηρίζουν την προσπάθεια
για την προώθηση και αναβάθμιση της Πιάλειας, και γενικότερα τον Δήμο Πύλης.
Αυτό το καλοκαίρι, τα χαμόγελα και οι θερμές ευχές απλώνονται σε όλη την κοινότητα, αναζωογονώντας την ελπίδα και την αλληλεγγύη.
Σε όλους εύχομαστε ένα υγιές και ευτυχισμένο καλοκαίρι. Και θυμηθείτε, το επόμενο έτος, να είμαστε όλοι μαζί ξανά, συνεχίζοντας αυτή την όμορφη παράδοση.
Καλό καλοκαίρι σε όλους και πάντα με υγεία!!
Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Δημ. Μπογδάνος στην Πύλη: Σύγχρονη μάστιγα, τα αυτοάνοσα νοσήματα. Με τεράστιο ενδιαφέρον η ενημερωτική Ημερίδα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης(βίντεο)

Με τεράστιο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στις 11:00 η ενημερωτική Ημερίδα, μ…