DS (1)

Άνω – κάτω στο αποψινό ΔΣ του Δ. Πύλης, όπου κατά την συνεδρίαση, αποχώρησαν από την αίθουσα, Αξιωματική & Ελάσσονα Αντιπολίτευση, ύστερα από τον έντονο διάλογο που διημείφθη μεταξύ του Αντιδημάρχου  Τεχνικών Έργων κ. Κώστα Ούτρα και του επικεφαλής της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης κ. Βαλάντη Τσιούτσια.

Τα αίματα άναψαν όταν η συζήτηση, κατά την χρονική στιγμή των ερωταπαντήσεων, άγγιξε το θέμα του δημοτικού Σταδίου που κατασκευάζεται σε δημοτική έκταση στο Παλαιομονάστηρο, το οποίο από τον κ. Τσιούτσια θεωρείται λειψό, για τον λόγο ότι στην αρχική του μορφή δεν θα υπάρχουν κερκίδες και στο Αθλητικό Κέντρο στο «ΚΟΡΠ», για το οποίο ο κ. Τσιούτσιας θεωρεί ότι έχει μείνει αδικαιολογήτως στάσιμο.

Οι διαλεκτικοί διαξιφισμοί μεταξύ των δύο, προκάλεσαν την αποχώρηση του κ. Κ. Τσιαμπαλή, δημ. συμβούλου του κ. Τσιούτσια, για να τον ακολουθήσει η παράταξη του κ. Θ. Χήρα και στο τέλος να αποχωρήσει από την αίθουσα και ο ίδιος ο κ. Τσιούτσιας.

Φωτιές επίσης άναψε και ερώτηση του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης κ. Βάιου Καλύβα, σχετικά με το τι ισχύει τελικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς του Καταφυγίου του Κόζιακα. Ένα θέμα για το οποίο θα αναφερθούμε σε έτερο άρθρο μας…

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

ΔΑ Δ. Μετεώρων: Ο κ. Παπαχρήστος για ακόμη μια φορά εδοξάσθη κρυπτόμενος και εξευτελίσθη εμφανιζόμενος

Απάντηση της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Μετεώρων στην ανακοίνωση της Δημοτικής Ομάδας «Ανοι…