Untitled-1
Αστέρες … Τρίπολης!
Άλλοι δύο πρώην ποδοσφαιριστές της Δήμητρα Απόλλων έκαναν ένα αποφασιστικό βήμα για να φτάσουν πιο κοντά στο να εκπληρώσουν τα όνειρά τους υπογράφοντας επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο λόγος για τον Θωμά Παπαδημητρίου (2005) και τον Θεόφιλο Κακαδιάρη (2007) .
Ο Θωμάς ανατράφηκε ποδοσφαιρικά στην ακαδημία μας από πολύ μικρή ηλικία και έκανε το μεγάλο βήμα το 2019 ενώ ο Θεόφιλος τον ακολούθησε ένα χρόνο αργότερα. Και τα δύο παιδιά συνέχισαν να δουλεύουν πολύ σκληρά μετά την ένταξή τους στον Αστέρα και η δικαίωση έφτασε πολύ γρήγορα καθώς απέκτησαν την εμπιστοσύνη τον υπεύθυνων της ομάδας της Αρκαδίας και κέρδιζαν επάξια το πρώτο τους επαγγελματικό συμβόλαιο.
Το γεγονός αποδεικνύει για πολλοστή φορά ότι η ακαδημία μας δουλεύει στα υψηλότερα ποδοσφαιρικά στάνταρ καθώς τα παιδιά μαθαίνουν από μικρή ηλικία σωστά και μεθοδικά τα μυστικά του ποδοσφαίρου. Η οικογένεια της Δήμητρα Απόλλων εύχεται στον Θωμά και στον Θεόφιλο αυτό να είναι το πρώτο από τα πολλά συμβόλαια που θα κάνουν στη ζωή τους αλλά πάνω απ’ όλα να είναι υγιείς , τυχεροί και χαρούμενοι στη ζωή τους ότι και να κάνουν.
Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

MyCoast: η νέα ψηφιακή εφαρμογή, για τη νομιμότητα στους αιγιαλούς. Δ. Παπαστεργίου: Με ένα νέο εργαλείο, συμβάλλουμε στην ελεύθερη πρόσβαση στις ακτές

MyCoast: η νέα ψηφιακή εφαρμογή για τους πολίτες με σκοπό την τήρηση της νομιμότητας στους…