ASTYNOMIA1

Έκρηξη ενδοοικογενειακής βίας σημειώνεται σε όλη τη χώρα, με τα επεισόδια να είναι το ένα πιο επικίνδυνο από το άλλο καθημερινά

Ένα απίστευτο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας έρχεται στη δημοσιότητα από τα Σταμνά Αιτωλικού όπου σύμφωνα με πληροφορίες του messolonghivoice 51χρονος πάνω στον διαπληκτισμό που είχε με την σύζυγό του, πέταξε ένα τούβλο, το οποίο την χτύπησε στο κεφάλι, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της και την μεταφοράς της στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου αρχικά και μετέπειτα στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου.

Η γυναίκα έκανε την καταγγελία στην αστυνομία και άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. πήγαν στο σπίτι τους, αλλά δεν βρήκαν τον σύζυγό της, ο οποίος είχε τραπεί σε φυγή. Λίγη ώρα αργότερα όμως, σύμφωνα με το tempo24.news,  αστυνομικοί της ΟΠΚΕ  κατάφεραν να τον  εντοπίσουν και να τον  συλλάβουν. Το πρωί της Τρίτης (έως τότε θα κρατείται), θα οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα Μεσολογγίου.

Ο σύζυγος αναζητείται από τις Αρχές, ενώ ήδη έχει σχηματιστεί σε βάρος του δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και ενδοοικογενειακή βία.

Πηγή:koutipandoras.gr

Load More Related Articles
Load More In Ελλάδα
Comments are closed.

Check Also

Δημ. Μπογδάνος στην Πύλη: Σύγχρονη μάστιγα, τα αυτοάνοσα νοσήματα. Με τεράστιο ενδιαφέρον η ενημερωτική Ημερίδα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης(βίντεο)

Με τεράστιο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στις 11:00 η ενημερωτική Ημερίδα, μ…