Dimitra Apollon
Κ12 , Κ10 , Κ8 και Κ6 ξαναμπαίνουν σε κανονικούς ρυθμούς καθώς μαζί με τα σχολεία μπορούν να ξεκινήσουν και προπονήσεις μετά την άρση της Γ φάσης των μέτρων από 1/6/2020 τηρώντας πάντα τα μέτρα ασφαλείας όπως αυτά ορίζονται από τους ειδικούς .
Οι μικροί μας αθλητές θα έχουν ξανά την ευκαιρία να επιδοθούν στο αγαπημένο τους σπορ και να σμίξουν με τους συμπαίκτες/φίλους τους αλλά και τους προπονητές τους που τόσο καιρό είχαν στερηθεί λόγο των ειδικών καταστάσεων.
Λόγω των ειδικών περιστάσεων που έχουν διαμορφωθεί από την πανδημία , πρόθεση των υπευθύνων της ακαδημίας μας είναι να συνεχιστούν οι προπονήσεις μέχρι και τα τέλη Ιουλίου.
Απαραίτητες προϋποθέσεις για την συμμετοχή των αθλητών στην προπόνηση είναι οι εξής:
1. Οι γεννηθέντες 2008-2009 που έχουν εκδώσει δελτίο ΕΠΟ ( έπαιξαν δηλαδή στις Μικτές ΕΠΣΤ) πρέπει να προσκομίσουν ιατρική βεβαίωση υπογεγραμμένη από παιδίατρο-παθολόγο και το ιατρικό ιστορικό αθλητή . Οι υπόλοιποι αθλητές προσέρχονται χωρίς προυποθέσεις σύμφωνα με τα μέτρα των αρμόδιων
2. Ατομικό μπουκάλι για νερό
Τέλος μετά το πρώτο 15ημερο του Ιουνίου οι προπονήσεις που είναι προγραμματισμένες Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 18.00 ενδεχομένως να ξεκινούν πιο αργά λόγω ζέστης.
Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Το Σάββατο 27/4 & στα Τρίκαλα, η Ημερίδα «Αγροδιατροφή και Τουρισμός-Πολιτισμός», από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Η  Περιφέρεια Θεσσαλίας  και το Περιφερειακό Συμβούλιο  Έρευνας και Καινοτομίας, σας  προσ…