grave-e-30420-1

Μια γυναίκα κατάφερε να βγει ζωντανή από τον τάφο που έσκαψαν και την έθαψαν οι μεθυσμένοι γείτονές της.

Περιστατικό που προκαλεί φρίκη σημειώθηκε στην Ουκρανία όπου η 57χρονη Nina Rudchenko έπεσε θύμα των μεθυσμένων γειτόνων της, δύο αδερφών, 27 και 30 ετών, που μπήκαν στο σπίτι της και τη χτυπούσαν επί δύο ώρες με μπαστούνι του μπέιζμπολ.

Μετά από την άγρια επίθεση που δέχθηκε, η γυναίκα λιποθύμησε και τα δύο αδέρφια νόμιζαν πως πέθανε. Έτσι, πήγαν να τη θάψουν στο νεκροταφείο του χωριού Maryanske.

Μόλις έφτασαν εκεί, της έριξαν νερό στο πρόσωπο και η γυναίκα ξύπνησε. Ωστόσο, αντί να φύγουν, την ανάγκασαν να ανοίξει μόνη της τάφο και να μπει σ’ αυτόν. Στη συνέχεια, τη χτύπησαν ξανά και την έριξα μέσα.

“Κείτομαι στον τάφο με το πρόσωπο στο χώμα και αρχίζουν να με θάβουν. Κάλυψα το πρόσωπό μου με τα χέρια μου ώστε να διατηρήσω λίγο αέρα. Αυτοί γελούσαν και συζητούσαν πώς θα σκοτώσουν την οικογένειά μου. Αφού τελείωσαν αναριωτιόνταν αν είχα ήδη πεθάνει. Μετά έφυγαν”, περιγράφει η γυναίκα.

Με το που έφυγαν, εκείνη άρχισε να σκάβει για να βγει έξω. Αφού τα κατάφερε σύρθηκε μέχρι το σπίτι της, όπου έχασε τις αισθήσεις της.

Το επόμενο πρωινό την ανακάλυψε στο πάτωμα η αδερφή της Λουντμίλα Γκούρα. “Το πρόσωπό της ήταν γεμάτο μελανιές και αίμα.  Ήταν μαύρο και πρησμένο. Ήταν αγνώριστη” είπε εκείνη.

Η Νίνα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί σοκαρίστηκαν όταν την αντίκρισαν αναφέρουν τοπικά μέσα.

Δείτε άλλα Tweet του χρήστη mohd meer fraz ahmed
 Χειρουργός από το Περιφερειακό Νοσοκομείο είπε: “Η γυναίκα διαγνώστηκε με διάσειση, σκασμένο πηγούνι και μύτη. Το κεφάλι και το κορμί της ήταν γεμάτο με μελανιές”.

Οι δύο δράστες, οι οποίοι προς υπεράσπισή τους είπαν ότι ήταν μεθυσμένοι, αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης έως 10 χρόνια.

Πηγή: topnews.gr

Load More Related Articles
Load More In Κόσμος
Comments are closed.

Check Also

Τρικαλινοί δρομείς στον Μαραθώνιο της Βιέννης!!!

Ακόμη μια αποστολή του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων σε Μαραθώνιο του εξωτερικού ! Αυτή την φο…