kakadiaris
Δύο ακόμη αθλητές της Δήμητρα Απόλλων θα δοκιμάσουν την ποδοσφαιρική τους τύχη αγωνιζόμενοι στα τμήματα υποδομής του Αστέρα και ήδη ξεκίνησαν την προετοιμασία και προσπαθούν να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα.
Ο Παύλος είναι γεννημένος το 2003 και την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε ως κεντρικός αμυντικός στην ανδρική ομάδα ενώ ο Θεόφιλος γεννήθηκε το 2007 και κάλυπτε τη θέση του τερματοφύλακα στην Κ14 και Κ15 της ακαδημίας μας αλλά και στις μικτές ομάδες των Τρικάλων .
Ο μικρός της οικογενείας αποτέλεσε μύλο της έριδος για πολλές μεγάλες ΠΑΕ της Super League καθώς μιλάμε για ένα παιδί που πέρα από το ταλέντο που τον διακατέχει βλέπει τον κόσμο σε ηλικία 13 ετών από τα 190 εκατοστά . Τα τελευταία 2 χρόνια προπονείται στην ακαδημία μας με τον προπονητή τερματοφυλάκων Βασιλάκο Φώτη ενώ τα προηγούμενα χρόνια αγωνιζόταν για την ομάδα του Νεοχωρίου με προπονητή τον Σαρακατσιάνο Αχιλλέα και υπεύθυνο τον Χριστοδούλου Σπύρο.
Οι αδερφοί Κακαδιάρη κατάγονται από το Γριζάνο όπου και έμεναν με την οικογένειά τους , είναι παιδιά με άψογο χαρακτήρα (όπως και οι γονείς τους) με δίψα για δουλεία και διάκριση και είναι σίγουρο ότι θα τα δώσουν όλα για να βελτιωθούν και να καταφέρουν να παίξουν στην μεγάλη ομάδα του Αστέρα .
Έτσι λοιπόν ακόμα δύο παιδιά φεύγουν απ την ακαδημία μας ανοίγοντας τα φτερά τους με στόχο υψηλές πτήσεις στους ουρανούς της Super league .
Εμείς τους ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία στην καινούρια τους αρχή και συνεχίζουμε με την υπόσχεση ότι θα κρατήσουμε τον πήχη ψηλά όπως τόσα χρόνια ώστε να αναδείξουμε όσο περισσότερα παιδιά μπορούμε και να τους ανοίξουμε νέους ορίζοντες και προοπτικές .
Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Σε δύο ποδηλατικά διήμερα δρόμου και ορεινής ποδηλασίας, συμμετείχε ο Ποδηλατικός Σύλλογος Τρικάλων. Στα μετάλλια Ντάκου & Σιδέρης

Δύο μετάλλια για Ντάκου Ευα στην Μάνδρα και  ένα για Σιδέρη Παναγιώτη στην Άμφισσα.  Το πε…