Arxiki Kynhgetikos Pylis

Με πολύ κόσμο η μεγάλη οικογένεια των κυνηγών του Δ. Πύλης, ήτοι ο Κυνηγετικός Σύλλογος Πύλης, έκοψε απόψε το βράδυ στις 7:00, την καθιερωμένη του βασιλόπιτα στον ασφυκτικά γεμάτο χώρο της ταβέρνας «Το Στέκι» στον Άγ. Βησσαρίωνα.

Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Θανάσης Μανούρας ο οποίος μαζί με τις ευχές του, ευχαρίστησε όλους εκείνους που ο καθένας από το δικό του μετερίζι, βοήθησε στην επίτευξη των σκοπών του Συλλόγου, ενώ αναφέρθηκε και στα πεπραγμένα αυτού για την χρονιά που πέρασε, τιμώντας παράλληλα με αναμνηστική πλακέτα τον συνταξιούχο πια, κ. Δημήτριο Παππά, για την προσφορά του στο τμήμα Θήρας του Δ/ρχείου Τρικάλων, αλλά και για την αμέριστη συμπαράστασή του στον Σύλλογο.

Κατόπιν ο π. Βασ. Πανάγος ευλόγησε την βασιλόπιτα και έκοψε με την «συνδρομή» του προέδρου και των υπόλοιπων μελών αυτού. Το φλουρί της πίτας αντιστοιχούσε σε μια δωρεάν έκδοση θήρας τοπικού χαρακτήρα, χρηματικής αξίας 120€, με τυχερό της βραδιάς τον κ. Περ. Μητρονάτσιο.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος Μαράβας, οι επικεφαλής της Αντ/σης Δ. Πύλης κ.κ. Θεοδ. Χήρας και Βαλ. Τσιούτσιας, ο Πρ/νος του Γραφείου Θήρας Δ/χείου Τρικάλων και επόπτης ΕΚΠ Κόζιακα κ. Ν. Μάνιος, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Αγ. Βησσαρίωνα κ. Αντ. Πατσιούρας, αρκετοί Αντ/ρχοι και δημ. σύμβουλοι του Δ. Πύλης, ο γραμματέας της ΝΟΔΕ Τρικάλων κ. Γιαν. Κουτσονάσιος, ο πρόεδρος του ΚΟΤ κ. Π. Κατσαρός, ο πρόεδρος του ΟΦΙΣΕΤ κ. Μ. Καραντώνης, ο πρόεδρος του Πολ. Συλλόγου Πύλης κ. Δημ. Πανάγος, ο αντ/δρος του ΟΠΟΠ κ. Αλεξ. Παπαστεργίου και φυσικά πλήθος κυνηγών, μέλη του Συλλόγου.

Kynhgetikos Syllogos Pylis (1)

Kynhgetikos Syllogos Pylis (2)

Kynhgetikos Syllogos Pylis (3)

Kynhgetikos Syllogos Pylis (4)

Kynhgetikos Syllogos Pylis (5)

Kynhgetikos Syllogos Pylis (6)

Kynhgetikos Syllogos Pylis (7)

Kynhgetikos Syllogos Pylis (8)

Kynhgetikos Syllogos Pylis (9)

Kynhgetikos Syllogos Pylis (10)

Kynhgetikos Syllogos Pylis (11)

Kynhgetikos Syllogos Pylis (12)

Kynhgetikos Syllogos Pylis (13)

Kynhgetikos Syllogos Pylis (14)

Kynhgetikos Syllogos Pylis (15)

Kynhgetikos Syllogos Pylis (16)

Kynhgetikos Syllogos Pylis (17)

Kynhgetikos Syllogos Pylis (18)

Kynhgetikos Syllogos Pylis (19)

Kynhgetikos Syllogos Pylis (20)

Kynhgetikos Syllogos Pylis (21)

Kynhgetikos Syllogos Pylis (23)

Kynhgetikos Syllogos Pylis (24)

Kynhgetikos Syllogos Pylis (25)

Kynhgetikos Syllogos Pylis (26)

Kynhgetikos Syllogos Pylis (27)

Kynhgetikos Syllogos Pylis (28)

Kynhgetikos Syllogos Pylis (29)

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Δημ. Μπογδάνος στην Πύλη: Σύγχρονη μάστιγα, τα αυτοάνοσα νοσήματα. Με τεράστιο ενδιαφέρον η ενημερωτική Ημερίδα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης(βίντεο)

Με τεράστιο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στις 11:00 η ενημερωτική Ημερίδα, μ…