Aimodosia Arxiki

Σήμερα Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019 και ώρες από 09:00 μέχρι 13:00 στο Κέντρο Υγείας Πύλης, πραγματοποιήθηκε η «18 Εθελοντική Αιμοδοσία» με πρωτοβουλία του Ε.Μ.Σ. Ροπωτού & τον κόσμο να ανταποκρίνεται στο έπακρο του καλέσματος του Συλλόγου, με την συμμετοχή του να κρίνεται άκρως ικανοποιητική.

Σημαντικό το έργο του ΕΜΣ Ροπωτού σε αυτό τον τομέα, ενός Συλλόγου, με μεγάλη ιστορία, παρελθόν, παρόν και μέλλον, ο οποίος προσέφερε & προσφέρει τα μέγιστα σε ανθρώπους που είχαν ανάγκη φιάλες αίματος και όχι μόνο Ροπωτιανοί, αλλά και  όποιοι άλλοι συνάνθρωποί μας, είχαν ανάγκη και το ζήτησαν.

Ο Ε.Μ.Σ. Ροπωτού, έχοντας επίγνωση του σημαντικού αυτού έργου που παράγει, θεωρεί ότι η αιμοδοσία είναι πράξη αγάπης και απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας. Tα αποτελέσματά της σώζουν ζωές, διότι το αίμα ούτε παράγεται, ούτε αντικαθίσταται & με τον ίδιο ζήλο θα συνεχίσει την προσπάθειά του αυτή & στο μέλλον!

Ακολουθεί η δήλωση από πλευράς Διοίκησης του Ε.Μ.Σ Ροπωτού, μετά το πέρας της αιμοδοσίας :

«Η προσέλευση ήταν ικανοποιητική για άλλη μια φορά…Το ΔΣ του Ε.Μ.Σ Ροπωτού θέλει να ευχαριστήσει τον κόσμο για άλλη μια φορά για την ανταπόκριση σε αυτήν την κίνηση ευαισθησίας & ανθρωπιάς προς τον συνάνθρωπό μας. Αυτό μας δίνει δύναμη να κινούμαστε με περισσότερο σθένος, για τη συνέχεια. Ευχαριστούμε επίσης το γενικό Νοσοκομείο Λάρισας για την άριστη συνεργασία, καθώς και το κέντρο υγείας Πύλης που μας φιλοξενεί».

Στο κάλεσμα αυτό του ΕΜΣ Ροπωτού, ανταποκρίθηκαν επίσης, αφιερώνοντας λίγο από το χρόνο τους, προσφέροντας & αυτοί με την σειρά τους για έναν ευγενή σκοπό & ο νέος υποψήφιος για τον δημαρχικό θώκο Δ. Πύλης κ. Βαλάντης Τσιούτσιας, καθώς & η σύζυγος του νυν Δημάρχου κα Μαρία Μαράβα, ενώ το «παρών» έδωσαν ο δημ. σύμβουλος κ. Άρης Τζάνης η Αντ/ρχος κα Λ. Οικονόμου & η ταμίας της ΝΟΔΕ Τρικάλων κα Μάνη Γιαννοτάκη.

Aimodosia 1 (2)

Aimodosia 1 (3)

Aimodosia 1 (4)

Aimodosia 1 (5)

Aimodosia 1 (6)

Aimodosia 1 (7)

Aimodosia 1 (9)

Aimodosia 1 (10)

Aimodosia 1 (12)

Aimodosia 1 (13)

Aimodosia 1 (14)

Aimodosia 1 (16)

Aimodosia 1 (17)

DSC06345

DSC06347

DSC06350

DSC06352

DSC06353

DSC06354

 

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Το Σάββατο 27/4 & στα Τρίκαλα, η Ημερίδα «Αγροδιατροφή και Τουρισμός-Πολιτισμός», από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Η  Περιφέρεια Θεσσαλίας  και το Περιφερειακό Συμβούλιο  Έρευνας και Καινοτομίας, σας  προσ…