dim 1
Από 3 έως 6 Ιουνίου έκαναν προπονήσεις στις εγκαταστάσεις της Μίκρας με την Κ13 του ΠΑΟΚ, ο συνδημότης μας εκ Γόμφων Ευθ. Ρουμπιές(στην φωτό 1ος από αριστερά) & Κακαδιάρης & οι δυο τους νεαροί αθλητές της Δήμητρας /Απόλλων.
Οι 2 αθλητές κλήθηκαν από το δικέφαλο μετά από συστάσεις των σκάουτερ της ομάδας που παρακολούθησαν παιχνίδια της Δήμητρας/Απόλλων αλλά και των μικτών ομάδων των Τρικάλων.
Ο Ρουμπιές αγωνίζεται ως αριστερό μπακ – χαφ ,έχει εξαιρετική τεχνική , πολύ δύναμη και μεταβιβάσεις υψηλής ποιότητας και ακρίβειας. Εκπαιδεύεται στην ακαδημία της Δήμητρας/Απόλλων από την ηλικία των 8 ετών .
Ο Κακαδιάρης είναι τερματοφύλακας και βλέπει τον κόσμο απ’ τα σχεδόν 1,90 εκ σε ηλικία μόλις 13 ετών . Πέρα από το επιβλητικό παρουσιαστικό που διακρίνεται κατευθείαν , καθώς δεν είναι μόνο ψηλός αλλά και μυικά ανεπτυγμένος , έχει εξαιρετικά αντανακλαστικά και βελτιώνεται συνεχώς στο παιχνίδι του με τα πόδια.
Ο Κακαδιάρης αγωνίζεται 2 χρόνια στην Δήμητρα υπό την επίβλεψη του προπονητή τερματοφυλάκων Φώτη Βασιλάκου , ενώ προέρχεται από την ακαδημία του Νεοχωρίου, όπου εκπαιδευόταν από τον εξαιρετικό προπονητή – άνθρωπο Σαρακατσιάνο Αχιλλέα.
Και οι 2 αθλητές άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις και δεν αποκλείεται ο ΠΑΟΚ να κινηθεί άμεσα για την απόκτησή τους παρά το Νεαρό της ηλικίας τους. Ό,τι και να γίνει όμως οι εμπειρίες που πήραν αυτό το τριήμερο θα είναι ένα πολύ καλό εφόδιο για την μετέπειτα πορεία τους.
Οι στενές σχέσεις της Δήμητρας με την μεγάλη ΠΑΕ της συμπρωτεύουσας, είναι διαχρονικές καθώς οι άνθρωποι της ομάδας γνωρίζουν ότι το όνομα Δήμητρα/Απόλλων αποτελεί εγγύηση ποιότητας.
Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Ανακοίνωση με αφορμή περιστατικό φερόμενης διάρρηξης στο Υπουργείο Εσωτερικών

Από το Υπουργείο Εσωτερικών ανακοινώνονται τα εξής: Αναφορικά με περιστατικό φερόμενης διά…