Gymnasio 1

Στο Γυμνάσιο Πύλης, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, σήμερα Τετάρτη 17/5 & στα πλαίσια Θεματικής Παρεμβατικής Εβδομάδας, έγινε ενημέρωση σχετικά με τα «ΣΜΝ» Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα», στην εφηβική ηλικία.

Η ενημέρωση έγινε από την κα Βέσελα Γιακίμοβα, γενικός ιατρός, του Κ.Υ. Πύλης & την κα Στέλλα Κρουστάλη, μαία, επίσης στο Κ.Υ. Πύλης. Κύρια αναφορά έγινε στα κύρια είδη «ΣΜΝ», στην προφύλαξη, στη σωστή συμπεριφορά στο τι; μπορούν να κάνουν & να ενημερωθούν τα παιδιά σε αυτή την κρίσιμη ηλικία.

Στον σύντομο πρόλογό του ο Γυμνασιάρχης κ. Βασίλης Πανάγος είπε ότι στα πλαίσια της Θεματικής Εβδομάδας, από το Σχολείο έχουν προγραμματιστεί μια σειρά από χρήσιμες εκδηλώσεις & ενημερωτικές συναντήσεις, όπως η σημερινή, με στόχο την όσο το δυνατόν καλύτερη & πληρέστερη ενημέρωση των μαθητών, σε θέματα πολύ ενδιαφέροντα, τα οποία θα αποδειχθούν πολύ σημαντικά & χρήσιμα, τώρα & στο υπόλοιπο της ζωής των μαθητών & ως ενήλικες.

Τόνισε επίσης πως το Σχολείο σήμερα, εκτός του μαθησιακού του ρόλου, είναι ένας χώρος γνώσης, πολύτιμος & χρήσιμος, ο οποίος θα πρέπει να είναι ανοιχτός στην Κοινωνία, με απώτερο σκοπό τη σμίλευση χαρακτήρων, καταστώντας έτσι τους μαθητές στο «αύριον», υπεύθυνους, χρήσιμους & δημιουργικούς πολίτες.

Gymnasio 3 Gymnasio 4 Gymnasio 5

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Τρικαλινοί δρομείς στον Μαραθώνιο της Βιέννης!!!

Ακόμη μια αποστολή του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων σε Μαραθώνιο του εξωτερικού ! Αυτή την φο…