DSCF8922

AO Τρίκαλα – Δήμητρα/Απόλλων 2005 0-2

Η Δήμητρα/Απόλλων 2005 κατέκτησε τον φετινό τίτλο του Παιδικού Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Τρικάλων επικρατώντας στον τελικό του ΑΟ Τρίκαλα με 2-0.

Τα γκολ για την Δήμητρα/Απόλλων σημείωσαν οι Γιαννακόπουλος (8’) και Γριζανίτης (25’).

Οι νικητές έχασαν πολλές ευκαιρίες να διευρύνουν και άλλο το σκορ με πιο χαρακτηριστική ένα διπλό δοκάρι στο 78’ όταν αρχικά ο Κεφαλάς σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια ο Τσιρογιάννης το δεξί κάθετο δοκάρι.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Πέτσας που έδειξε κίτρινες κάρτες στους Καλογράνα του ΑΟΤ και Νταϊλιάνη, Κεφαλά της Δήμητρας/Απόλλων. Βοηθοί του ήταν οι κ.κ. Πρεβέντας, Ράτζας.

ΑΟ Τρίκαλα (Δημ, Σαργιώτης – Παν. Γάλλος): Βασιλάκος, Κερασοβίτης, Καλογράνας, Ντόβας, Ντίκας, Τσάτσιος, Τσόγιας, Λιάκος, Πολύμερος (77’ Σίττας), Ντάσκας, Τσιαμανής (48’ Κοτοπούλης)

Δήμητρα/Απόλλων (Απ. Γκαραγκάνης – Νίκος Γιαγιάκος): Μπελετσιώτης, Νταϊλιάνης (57’ Ξαγαράς), Γριζανίτης, Γκουβίνας, Αγραφιώτης, Καραγκούνης, Πλακιάς (73’ Γκαγκάς), Γκοβίνας, Τζιβέλης (65’ Κεφαλάς), Γιαννακόπουλος (78’ Καρατζάς), Τσιρογιάννης

(*) Το παιχνίδι παρακολούθησε και ο διεθνής ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Κώστας Φορτούνης ο οποίος και τιμήθηκε από την ΕΠΣ Τρικάλων για τις διακρίσεις του.

DSCF8890 DSCF8907 DSCF8925 DSCF8927

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Ευχές από την Κατερίνα Παπακώστα