IMG_2768

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 17/5 στην αίθουσα του Δ.Σ. στο δημ. Κατάστημα Πύλης, σύγκληση του Σ.Τ.Ο, Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πύλης, με προεδρεύοντα αυτής τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Άρη Τζάνη.

Η Σύγκληση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της αντιμετώπισης κινδύνων από την εκδήλωση δασικών πυρκαγιών, κατά την αντιπυρική περίοδο 2017.

Σκοπός της σύσκεψης ήταν ο συντονισμός & η εφαρμογή μέτρων πρόληψης & ετοιμότητας σε επίπεδο Δήμου. Πιο αναλυτικά εξετάσθηκαν θέματα όπως: α) Ο συντονισμός των φορέων που εμπλέκονται σε επίπεδο Δήμου, σε δράσεις πολιτικής προστασίας, για την αντιμετώπιση κινδύνων, σε περίπτωση εκδήλωσης δασικών πυρκαγιών στο τρέχον έτος, β) Οι αρμοδιότητες των Υπηρεσιών του Δήμου, που εμπλέκονται σε δράσεις πολιτικής προστασίας & γ) Ο συντονισμός δράσεων πολιτικής προστασίας των λοιπών φορέων, όπως για π.χ. η ΕΛ.ΑΣ, το Π.Σ. κλπ..

Για τους λόγους αυτούς κλήθηκαν & παρεβρέθησαν στη σύσκεψη, ο κ. Ν. Γκανάς/εκπρόσωπος του Κ.Υ. Πύλης, ο κ. Λεων. Πανάγος Α/ρχης ως εκπρόσωπος της ΣΜΥ, ο κ. Αλεξ. Πελλέκης/Υπ/τής του Α.Τ. Πύλης, ο κ. Χρ. Κουλουκούρας/Δασάρχης Τρικάλων, ο κ. Λουκάς Σκύφτας/πρ/δρος Λέσχης Ειδ. Δυνάμεων Ν. Τρικάλων, ο κ. Γ. Παπαπολύκαρπος/Δτής Π.Υ. Τρικάλων , ο κ. Γ. Μοράκης/Προϊστάμενος του γρ. Πολ. Προστασίας Π.Ε. Τρικάλων, η κα Σοφία Ξάνθη/πρόεδρος Ε.Ο.Δ. Ν. Τρικάλων, ο κ. Βασ. Κούρεντας/προϊστάμενος Πυρ. Κλιμακίου Πύλης, ο κ. Αριστ. Σφέικος/στέλεχος της Π.Π. Π.Ε. Τρικάλων & οι δημ. σύμβουλοι Κ. Κρούπης, Βασ. Αναγνώστου, Ηλ. Λαμπρογιώργος.

IMG_2771 IMG_2773

 

 

 

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Ανακοίνωση με αφορμή περιστατικό φερόμενης διάρρηξης στο Υπουργείο Εσωτερικών

Από το Υπουργείο Εσωτερικών ανακοινώνονται τα εξής: Αναφορικά με περιστατικό φερόμενης διά…