Tsioutsias-Valantis-ok

«Κύριε Μαράβα,

Με την ανακοίνωση της  δικής μου υποψηφιότητας για τη δημαρχία του Δήμου Πύλης, έχω παρατηρήσει ότι σας διακατέχει μια γενικότερη αναστάτωση, που είναι εμφανής στις εκφράσεις και στις πράξεις σας τόσο προς το πρόσωπό μου όσο και προς τους δημότες αλλά και τους επισκέπτες της περιοχής μας. 

Αρχικά, με αφορμή μια συνέντευξή μου στον ενεργό πολίτη, καθαρά αντιπολιτευτικού χαρακτήρα , καταφερθήκατε προς το πρόσωπό μου με εκφράσεις του τύπου: «μη κανονικός νέος», «παιδί του κομματικού σωλήνα» και ότι θυμίζω εποχές  ’81 και ‘89. Δε διστάσατε μάλιστα να με απειλήσετε υπονοώντας πως θα προχωρήσετε σε μηνύσεις σε περίπτωση που συνεχίσω να ασκώ αντιπολίτευση. Στη συνέχεια, αγνοήσατε επιδεικτικά  την παρουσία μου στην κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου και της Τοπικής  Κοινότητας Ροπωτού, στο δελτίο τύπου του Δήμου προς τα ΜΜΕ.

Τώρα με νέα τοποθέτησή σας σε ραδιοφωνικό σταθμό, καταφέρεστε προς τους δημότες και τους επισκέπτες της περιοχής μας, αποκαλώντας τους «γαϊδούρια» διότι δε διευκολύνουν το έργο σας.  Να σας επισημάνω κ. Μαράβα ότι αυτοί οι δημότες, σας ψηφίσανε και είστε Δήμαρχος. Επίσης, οι επισκέπτες  επιλέγουν την περιοχή μας ως χειμερινό προορισμό ανάμεσα σε δεκάδες προορισμούς σε όλη τη Ελλάδα. Το λιγότερο που θα έπρεπε να κάνουμε θα ήταν να τους ευχαριστήσουμε και όχι να τους βρίζουμε.

Επειδή η ύπαρξη του Δήμου Πύλης, δε σταματάει με την ήττα σας στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, θα παρακαλούσα να είστε πιο κόσμιος στις εκφράσεις σας , τουλάχιστον για τους δημότες και τους επισκέπτες, ώστε να έχουμε μια ήρεμη προεκλογική περίοδο. Εξάλλου τους δημότες μας, δεν τους ενδιαφέρουν οι αντιπαραθέσεις μας αλλά τα έργα μας».

 

Με εκτίμηση,

Βαλάντης Τσιούτσιας

Υποψήφιος Δήμαρχος Πύλης

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Ευχές της Υπουργού Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Σοφίας Ζαχαράκη

Download the PDF file . …