Valantis

Ένα «χωρατό» του Δημάρχου, ήταν αρκετό να προκαλέσει την μήνιν του επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ. Βαλάντη Τσιούτσια, κατά την αποψινή συνεδρίαση του ΔΣ του Δ. Πύλης.

Συγκεκριμένα και κατά την διαδικασία των ερωτήσεων, από τον κ. Τσιούτσια, είχε τεθεί συν τοις άλλοις & η ερώτηση…»Γιατί οι συνεδριάσεις του ΟΚΠΑΔ να γίνονται διά περιφοράς, και όχι διά ζώσης ή και με τους δύο τρόπους, όπως οι αντίστοιχες του ΔΣ & της Οικονομικής Επιτροπής».

Στην συνέχεια και τη στιγμή που ο Δήμαρχος κ. Κ. Μαράβας, πήρε τον λόγο και απαντούσε στην συγκεκριμένη ερώτηση, ο κ. Τσιούτσιας τον διέκοψε λέγοντας…»Κύριε Δήμαρχε μας κοροϊδεύτε;», για να ανταπαντήσει ο Δήμαρχος με χωρατό, λέγοντας χαρακτηριστικά…»Ναι σε βρήκα μικρό και σε κοροϊδεύω».

Έκφραση, που όπως διευκρίνισε στη συνέχεια ο Δήμαρχος, λέχθηκε χαριτολογώντας, φάνηκε αρκετό να εξοργίσει τα μάλα τον αρχηγό της «Πύλης Αξιών» και παρ’ αυτά να δώσει το σύνθημα αποχώρησης από την συνεδρίαση και στους υπόλοιπους συνεργάτες του, που ήταν παρόντες στη συνεδρίαση του Σώματος.

Αποχώρηση την οποία ο κ. Μαράβας θεώρησε αδικαιολόγητη και άσκοπη, ενώ αδιάκριτη και άτοπη έκρινε την στάση του κ. Περικλή Μητρονάτσιου, δημ. συμβούλου της αποχωρήσασας παράταξης του κ. Τσιούτσια, που συνέχισε να παρακολουθεί την συνεδρίαση μέσω της τηλεδιάσκεψης, ενώ η παράταξή του είχε αποχωρήσει. Στάση για την οποία ο κ. Μητρονάτσιος ζήτησε συγγνώμη και αποχώρησε.

Στο όλο σκηνικό εμπλέχτηκε, υποστηρίζοντας τον Δήμαρχο & ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων κ. Κ. Ούτρας, με τοποθέτησή του, μέσω της οποίας έριξε το φταίξιμο για την όλη «σύραξη» στον κ. Τσιούτσια,  που αν και τον εκτιμά ιδιαιτέρως, όπως είπε, οι άστοχες και φαιδρές, ιδίως απόψε, ερωτήσεις του, σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, έγιναν η αφορμή για να δημιουργηθεί όλη αυτή η αναταραχή.

Όσον αφορά στα τρία θέματα της πρώτης τακτικής συνεδρίασης το πρώτο θέμα πέρασε «κατά πλειοψηφία» & τα άλλα δύο «ομόφωνα».

Ενώ τα δύο θέματα ημερήσιας διάταξης, καθώς και τα άλλα δύο που ήτο εκτός ημερήσιας διάταξης, πέρασαν κατά πλειοψηφία.

Τα θέματα των δύο συνεδριάσεων ΕΔΩ!

 

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Σκοτεινές μεθοδεύσεις για πυρηνικό εργοστάσιο στην Ελλάδα! Καταγγελία των Πράσινων -Οικολογία στην επέτειο του Τσερνομπίλ

Στην υλοποίηση του κρυφού σχεδίου της να λειτουργήσει πυρηνικό εργοστάσιο με ελληνική χρημ…