Podilatikoi Pyli (7)

Η  Πύλη για τρίτη χρονιά φέτος, αποτέλεσε ένα Σταθμό τερματισμού και ξεκούρασης  για τους  Αθλητές  του “Bike  Odyssey”.

Συγκεκριμένα  την Δευτέρα 18 Ιουνίου  στις 19.00 έγινε ο τερματισμός των αθλητών  της δεύτερης ημέρας του ποδηλατικού αγώνα “Bike  Odyssey”, στον αύλιο χώρο του Δημαρχείου Πύλης, όπου έγιναν  και οι σχετικές απονομές στους  πρώτους αθλητές των μεγάλων κατηγοριών,  από τους Αντιδημάρχους   Αθλητισμού κ. Γεωργίου Τζιορτζιώτη και Οικονομικών κ. Αθανασίου Κωστάκη .

Η διαδρομή που διήνυσαν από την προηγούμενη ημέρα, για να καταλήξουν στην Πύλη προς διανυκτέρευση, ήταν από την Σμίξη Γρεβενών & την Καλλιρόη.

Την επομένη ημέρα οι ποδηλάτες Αθλητές  ξεκίνησαν  την διαδρομή τους διασχίζοντας την οροσειρά της Πίνδου με προορισμό τα Καλύβια και στη συνέχεια στην Ναύπακτο.

Να σημειώσουμε  πως η παραπάνω δράση του «Bike Odyssey»  στην οροσειρά της Πίνδου θα διαρκέσει 8 ημέρες και παίρνουν μέρος αθλητές εκτός από την Ελλάδα και απ’ όλο τον κόσμο (συμμετοχή δέκα χωρών) ακόμα και από την μακρινή  Αυστραλία. Σύνολο 250 Αθλητές.

Διοργανωτής και συντονιστής  των αγώνων είναι ο κ. Χρήστος Μακρυγιάννης, ενώ η όλη εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και την συμμετοχή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας.

Podilatikoi Pyli (2)

Podilatikoi Pyli (3)

Podilatikoi Pyli (4)

Podilatikoi Pyli (5)

Podilatikoi Pyli (6)

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Δημ. Μπογδάνος στην Πύλη: Σύγχρονη μάστιγα, τα αυτοάνοσα νοσήματα. Με τεράστιο ενδιαφέρον η ενημερωτική Ημερίδα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης(βίντεο)

Με τεράστιο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στις 11:00 η ενημερωτική Ημερίδα, μ…