Auto moto copy

Αποστόλης Του συνεργάτη μας στη Θεσ/ίκη: Αποστόλη Γιώτα.

Το Thessaloniki Auto Festival 2016 είναι το γεγονός της χρονιάς για την αγορά αυτοκινήτου της Βόρρειας Ελλάδας. Με συμμετοχές από όλες της μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες, όλα τα νέα μοντέλα από το χώρο του αυτοκινήτου, πολλές παράλληλες διοργανώσεις, test-rides, αγωνιστικά αυτοκίνητα, σεμινάρια και πολλές ακόμα εκπλήξεις κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού σε όλη τη διάρκεια της έκθεσης.

Το Auto Festival διοργανώνεται στις εγκαταστάσεις και σε συνεργασία με την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, ανοίγοντας τις πύλες του από την περασμένη Πέμπτη 14 Απριλίου έως σήμερα Κυριακή 17 Απριλίου. Η είσοδος για το κοινό 4€.

Παράλληλα,  λειτουργεί και το Scooter Moto Festival (SMF 2016) με – επίσης – πολλές παράλληλες εκδηλώσεις, show, διαγωνισμούς μπαζάρ, και πάρτυ.

Η μεγάλη γιορτή των δυο τροχών ξεκίνησε φέτος από τη Β. Ελλάδα στη Θεσσαλονίκη, στο χώρο της Διεθνούς Εκθέσεως από τις 14-17 Απριλίου, με τις περισσότερες εταιρείες να έχουν ήδη δηλώσει τη συμμετοχή τους.

Το SMF για δεύτερη φορά στη Θεσσαλονίκη, με σύνθημα LIVE-LOVE-RIDE, θα δώσει στους επισκέπτες την αίσθηση ελευθερίας του δικυκλισμού, με μια παρουσία διαφορετική από αυτή που έχετε συναντήσει μέχρι τώρα σε κλασικούς εκθεσιακούς χώρους. Στο κτίριο 3 έχει στηθεί ένα νέο concept, ένα μεγάλο κεντρικό lounge με χωροδικτύωμα, μπαρ, μουσική κάλυψη από dj, ρομποτικά φώτα, καθιστικό και τα περίπτερα με ανοιχτή δομή, έτσι ώστε όλος ο χώρος να φαίνεται από το κεντρικό lounge και να «υπογραμμίζει» ότι το festival είναι μια μεγάλη γιορτή!

Στο διπλανό κτίριο (αίθουσα 2)  γίνεται η παράλληλη έκθεση BEST BUY MOTO εντελώς διαφορετική και καλύτερη οργανωτικά από αυτή της Αθήνας. Οι επισκέπτες  μπορούν να αγοράσουν προϊόντα εξοπλισμού αναβάτη σε πολύ χαμηλές τιμές σε μοντέλα του 2015 αλλά και παλιό stock προϊόντων με εκπτώσεις ως -80%.

Σε διαμορφωμένη διαδρομή, εντός της Δ.Ε.Θ., περισσότερες από 30 μοτοσυκλέτες και scooter  βρίσκονται εκεί για test ride.

Μαθήματα ασφαλούς και τεχνικής οδήγησης  γίνονται στο κτίριο 11 και φυσικά δεν  λείπουν τα ακροβατικά με μοτοσυκλέτες, ATV και scooter από την ομάδα των SXS.

 

colaz 1 Auto copy

Αρχοντούλα copy

colaz 1 moto copy

colaz 2 moto copy

colaz 3 Auto copy

colaz 3 moto copy

colaz 4 Auto copy

colaz 4 moto copy

colaz 5 Auto copy

Moto 1

Moto 2

Moto 3

Moto 4

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Πόσο ώριμες είναι οι κοινωνίες για να δεχτούν αλλαγές;

Γράφει η κοινωνιολόγος/συγγραφέας Ιωάννα Χαρμπέα Τα πάντα ρει έλεγε ο Ηράκλειτος δηλαδή τα…