collection-gunaikeion-magio-med

Σου αρέσει να σε κοιτάνε όλοι στην παραλία και να θαυμάζουν το σώμα αλλά και το γούστο σου; Λατρεύεις την μόδα και θέλεις να είσαι in fashion ακόμη και όταν κάνεις τις βουτιές και την ηλιοθεραπεία σου; Τότε πρέπει να δεις τα νέα γυναικεία μαγιό MED για το 2019!

Η συγκεκριμένη εταιρεία έχει σίγουρα τα πιο εντυπωσιακά και μοντέρνα μαγιό, τα οποία είναι αναμφισβήτητα εξαιρετικής ποιότητας. Αν λοιπόν έχεις ξεκινήσει την έρευνα αγοράς για το νέο σου μπικίνι ή ολόσωμο μαγιό, δες πρώτα τις φετινές προτάσεις της MED πριν κάνεις την επιλογή σου και είμαι σίγουρη ότι θα βρεις αυτό που ψάχνεις!

Η νέα collection σε γυναικεία μαγιό MED για το καλοκαίρι 2019!

 

Μοντέρνα μπικίνι MED

Είναι γνωστό ότι κάθε γυναίκα λατρεύει τα μπικίνι, ακόμη και όσες έχουν κοιλίτσα. Για αυτές τις περιπτώσεις η εταιρεία έχει βγάλει και πανέμορφα ψηλόμεσα μπικίνι, τα οποία αγκαλιάζουν το σώμα και κάνουν την μέση μας να φαίνεται πιο αδύνατη. Ένα ακόμη θετικό στοιχείο της συγκεκριμένης collection είναι ότι υπάρχουν αρκετά κομμάτια και για γυναίκες με μεγάλο στήθος που επιλέγουν το D cup.

Πληθώρα χρωμάτων και σχεδίων απαρτίζει την συλλογή της MED, με επικρατέστερα τα animal print και τα boho style μαγιό σε εξαιρετικούς συνδυασμούς έντονων χρωμάτων.

animal print μπικίνι med ασπρόμαυρο d cup μπικίνι μπόξερ μπικίνι καλοκαίρι 2019 μπραζίλιαν μαγιό med 2019 εμπριμέ ψηλόμεσα μπικίνι ediva.gr κόκκινο τρίγωνο μπικίνι 2019 λευκό μπικίνι δέσιμο στο λαιμό μαύρο μπικίνι med 2019 μπικίνι μαγιό ένας ώμος γυναικεία μαγιό μπικίνι καλοκαίρι 2019

 

Ολόσωμα γυναικεία μαγιό MED

Φέτος, τα ολόσωμα και μονοκίνι μαγιό που κυκλοφόρησαν στην εν λόγω κολεξιόν ξεπερνούν μετά βίας τα πέντε σχέδια. Βέβαια, όλα μπορείς να τα βρεις σε διάφορα χρώματα, όπως για παράδειγμα στο all time classic μαύρο, αλλά και σε μπλε, κίτρινο, γκρι, καφέ, λευκό, κόκκινο και ροζ.

Είναι πολύ seχy και τονίζουν τις γυναικείες καμπύλες, ενώ ο σχεδιασμός τους μόνο απλός και λιτός δεν είναι. Και το αυτονόητο; Ακολουθούν όλα τα trends που ισχύουν για το φετινό καλοκαίρι. Αν δεν έχεις ενημερωθεί ακόμη για το ποια είναι αυτά, τότε ήρθε η ώρα να δεις ποια γυναικεία μαγιό θα φορεθούν το καλοκαίρι 2019!

στράπλες ολόσωμο μαγιό καλοκαίρι 2019γυναικεία μαγιό med 2019 μαύρο ολόσωμο μαγιό χιαστί μονοκίνι μαγιώ έναν ώμο οικονομικά ολόσωμα μαγιό med 2019 ροζ animal print ολόσωμο μαγιό

 

Σουτιέν μαγιό με ή χωρίς ενίσχυση MED 2019

Προφανώς όμως, σου δίνεται και η δυνατότητα να κάνεις το δικό σου mix & match μαγιό. Ξεκινώντας από τα σουτιέν έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε κομμάτια που δένουν στον λαιμό μέχρι και strapless, σε τρίγωνα σουτιέν μαγιό , αλλά και κλειστά στον λαιμό τύπου surf top.

Αυτό όμως που δεν περνάει με τίποτα απαρατήρητο είναι οι λεπτομέρειες τους, καθώς μπορείς να βρεις από απλά σουτιέν σε κλασική γραμμή μέχρι και με cutouts ή κορδόνια που δένουν χιαστί πίσω στην πλάτη. Αυτά όμως που είμαι σίγουρη ότι θα κλέψουν τις εντυπώσεις είναι τα μπικίνι σε μεταλλικό χρώμα. Φαντάσου την αντίθεση που θα κάνει το χρυσό μπικίνι με το μαυρισμένο σου σώμα!

ασημί χιαστί μαγιό σουτιέν b cup τρίγωνο μπικίνι μπικίνι κορδόνια med 2019 γυαλιστερό τρίγωνο μπικίνι γυναικείο μαγιό μεγάλο νούμερο halter σουτιέν μπικίνι μπλε σουτιέν μαγιό ενίσχυση κλειστό top μαγιό χρυσό μπικίνι μεγάλο στήθος

 

Γυναικεία σλιπ για mix & match μαγιό

Mix & match όμως χωρίς ένα εντυπωσιακό σλιπ δεν γίνεται. Αυτό που αξίζει να σημειωθεί εδώ είναι ότι πολλά από τα σχέδια που βλέπεις βγαίνουν τόσο σε κανονικό κόψιμο στο πίσω μέρος όσο και σε brazilian. Τώρα, όσον αφορά τον σχεδιασμό τους νομίζω ότι τα λόγια περισσεύουν. Η MED είναι ξεκάθαρο ότι θέλει όλες οι γυναίκες να δείχνουν πολύ θηλυκές. Εξού και τα τόσα πολλά μπικίνι με κορδόνια.

Και εδώ τα χρώματα στα οποία μπορείς να βρεις ένα κομμάτι είναι αρκετά, οπότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αποφασίσεις αν θέλεις ένα μονόχρωμο μαγιό ή ένα στο οποίο το πάνω με το κάτω μέρος θα έρχεται σε αντίθεση.

ασημί μεταλλικό σλιπ μαγιό μπραζίλιαν σλιπ μαγιό cutouts κίτρινο γυναικείο μαγιό med μπλε μπόξερ σλιπ μαγιό στρινγ μαγιό med ediva.gr χρυσό mix&match μαγιό med

 

Αυτά ήταν μόνο ένα μέρος από τις προτάσεις που μπορείς να βρεις στο επίσημο site της MED, δηλαδή στο www.med.com.grΣε περίπτωση που θέλεις να κάνεις την οποιαδήποτε ερώτηση ή να κάνεις τηλεφωνικά την παραγγελία σου δεν έχεις παρά να καλέσεις στο 210 3231620.

Αυτό που μένει τώρα είναι να ρίξεις μια ματιά ώστε να βρεις το σχέδιο που σου αρέσει περισσότερο και τέλος να επιλέξεις το κατάλληλο χρώμα, τόσο για την επιδερμίδα σου όσο και για το χρώμα των μαλλιών σου. Έτσι, θα καταφέρεις και συ να τους σαγηνέψεις όλους χωρίς να χρειαστεί καν να τους ρίξεις μια ματιά!

Πηγή: ediva.gr

Load More Related Articles
Load More In Χόμπι - Επιχειρείν - Ελεύθερος Χρόνος
Comments are closed.

Check Also

Δημ. Μπογδάνος στην Πύλη: Σύγχρονη μάστιγα, τα αυτοάνοσα νοσήματα. Με τεράστιο ενδιαφέρον η ενημερωτική Ημερίδα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης(βίντεο)

Με τεράστιο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στις 11:00 η ενημερωτική Ημερίδα, μ…