Aepo (Arxiki

Ως «Ιστορική» χαρακτήρισε την σημερινή ημέρα υπογραφής της ΑΕΠΟ για τον Υ/Σ της Μεσοχώρας, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρ. Σιμορέλης, από τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Σωκράτη Φάμελλο, σε συνάντηση που έγινε σήμερα Τετάρτη 2 Αυγούστου στις 12:00μ στο Υπουργείο & στην οποία συμμετείχαν εκτός των προαναφερόμενων ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κ. Μαράβας, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων κα Παν. Δριτσέλη, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, ο πρόεδρος της ΔΕΗ κ. Εμμανουήλ Παναγιωτάκης, ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΗ κ. Γιώργος Ανδριώτης & η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας κα Χρυσούλα Κατσιβριά-Σιοροπούλου.

Παρακάτω παραθέτουμε αυτούσια τη δήλωση του κου Χρ. Σιμορέλη…

«Σήμερα είναι ιστορική ημέρα. Πριν από λίγο υπεγράφη από τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτη Φάμελλο, παρουσία των Βουλευτών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α, της Διοίκησης της ΔΕΗ και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης η εκκρεμούσα μελέτη περιβαλλοντολογικών επιπτώσεων για το έργο του φράγματος και του υδροηλεκτρικού σταθμού Μεσοχώρας.

Αποτελεί ένα έργο που βρίσκει σύμφωνη την τοπική κοινωνία και θα βοηθήσει στην ανάπτυξη και την ενεργειακή αυτάρκεια της ευρύτερης περιοχής. Η καθυστέρηση του έργου και η εσκεμμένη σύνδεσή του με την εκτροπή του Αχελώου από τις προηγούμενες κυβερνήσεις καθυστέρησε το έργο και στοίχισε στον ελληνικό λαό περισσότερο από μισό δις ευρώ.

Η σημερινή κυβέρνηση προχωρά αυτό το έργο, με σεβασμό στους κατοίκους της περιοχής, ξεπερνώντας τις παθογένειες του παρελθόντος».

Aepo (1) Aepo (2) Aepo (3) Aepo (4)

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Δημ. Μπογδάνος στην Πύλη: Σύγχρονη μάστιγα, τα αυτοάνοσα νοσήματα. Με τεράστιο ενδιαφέρον η ενημερωτική Ημερίδα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης(βίντεο)

Με τεράστιο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στις 11:00 η ενημερωτική Ημερίδα, μ…