mpatzios-trik

Την υποστήριξη του στον νυν Δήμαρχο Πύλης Κώστα Μαράβα δήλωσε ευθέως μιλώντας σήμερα στη Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6 ο αναπληρωτής γραμματέας της νομαρχιακής ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μπάτζιος:

 «Εγώ προσωπικά, ως δημότης του Δήμου Πύλης, έχω δηλώσει από καιρό ότι θα στηρίξω το νυν Δήμαρχο Κώστα Μαράβα. Είναι ένας άνθρωπος διαλλακτικός και συνεργάσιμος, που μέχρι τώρα δοκιμασμένα συνεργάστηκε με εμάς ως κόμμα και δεν μας δημιούργησε προβλήματα, τουναντίον  μαζί προσπαθήσαμε να λύσουμε προβλήματα.

 Εγώ αυτόν θα υποστηρίξω και αυτόν θα ψηφίσω, μπορεί να είμαι αναπληρωτής γραμματέας της νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ, έχω δικαίωμα όμως να έχω επιλογή στα αυτοδιοικητικά. Το ότι είναι στέλεχος της ΝΔ ο Κώστας Μαράβας δεν είναι κάτι που το κοιτάω, κάθε άνθρωπος έχει μια πολιτική ταυτότητα.»

 Την άκαρπη συνάντηση με το Γενικό Διευθυντή της Εθνικής Τράπεζας για το κλείσιμο του υποκαταστήματος Πύλης σχολίασε σήμερα στη Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6 ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος:

 «Η προσπάθεια να μην κλείσει το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην Πύλη δυστυχώς δεν απέδωσε. Ο Γενικός Διευθυντής της Τράπεζας είχε έναν πάρα πολύ βαρύ υπηρεσιακό τόνο, και δήλωσε πως με βάση τα οικονομικά δεδομένα δεν μπορεί να συνηγορήσει να παραμείνει ανοιχτό ένα υποκατάστημα το οποίο έχει 200.000 ευρώ παθητικό τον χρόνο. Δεν άκουγε καν ούτε για τον νευραλγικό ρόλο της Πύλης στον ορεινό όγκο, ούτε για την οικονομική δραστηριότητα της περιοχής με πάρα πολλές μεγάλες επιχειρήσεις.

Δηλώσαμε όλοι πως αν γνωρίζαμε από νωρίς ότι υπήρχε τέτοιο πρόβλημα θα κάναμε κάποιες ενέργειες, όμως δεν μας είχαν δώσει κανένα δείγμα της κατάστασης. Υπάρχει πάντως έντονο ενδιαφέρον από τη Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας να ανοίξει ένα υποκατάστημα της στην Πύλη, και θέλουμε να το ενισχύσουμε όλοι.

 Στα αυτοδιοικητικά εγώ δεν μπερδεύω την πολιτική με τη φιλία. Στο Δήμο Τρικκαίων έχουμε αποφασίσει ότι στηρίζουμε ένα συνδυασμό προοδευτικής συνεργασίας με επικεφαλής τον Κώστα Κρεμμύδα. Πάντως για το Δήμο Πύλης θα συμφωνήσω κι εγώ με την άποψη του Χρήστου Μπάτζιου ότι έχουμε πολύ καλή συνεργασία με το Δήμαρχο, με όλη τη δημοτική Αρχή και αρκετά στελέχη μας συμμετέχουν στο συνδυασμό του Κώστα Μαράβα.»

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Με πολύ κέφι οι «Λαζαρίνες», μάγεψαν με την ερμηνεία τους, στην εκδήλωσή τους στην Πύλη (βίντεο/φωτό)

Όπως κάθε χρόνο, έτσι & φέτος οι «Λαζαρίνες», από τη δημοτική Σχολή του Δήμου Πύλης, σ…