Simorelis (7)

Μια εβδομάδα πριν τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, συνεχίζονται αμείωτες οι περιοδείες του Χρήστου Σιμορέλη, υποψήφιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ–Προοδευτική Συμμαχία Τρικάλων σε ολόκληρη την Περιφερειακή Ενότητα.

 Το Σάββατο το πρωί περιόδευσε σε χωριά της Καλαμπάκας, την Οξύνεια και το Κακοπλεύρι. Το απόγευμα επισκέφτηκε τα χωριά Κεραμίδι, όπου πραγματοποίησε ομιλία, Πηνειάδα και η εξόρμηση ολοκληρώθηκε στο Ζάρκο.

     Σε όλες τις περιοδείες ο Χρήστος Σιμορέλης, συνομιλώντας με τους πολίτες, ενημερώνει για τις προγραμματικές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ, για την παραγωγική ανασυγκρότηση, για τοπικά ζητήματα και θέματα καθημερινότητας.

     Η επάνοδος της Ν.Δ. στην κυβέρνηση θα είναι μια τεράστια οπισθοδρόμηση για τη χώρα. Η νεοφιλελεύθερες πολιτικές που προωθεί φέρνουν φοροαπαλλαγές στους πλούσιους, δημοσιονομικό εκτροχιασμό και ξήλωμα του κοινωνικού κράτους.

    Η Αριστερά κυβέρνησε με εντιμότητα και διαφάνεια. Έβγαλε τη χώρα από τα Μνημόνια, πέτυχε απομείωση του χρέους και όλα αυτά με την κοινωνία όρθια. Στήριξε το κοινωνικό κράτος και άρχισε να κερδίζει το στοίχημα της δίκαιης ανάπτυξης, με εργασιακά δικαιώματα, νέες ποιοτικές δουλειές και κοινωνική συνοχή.

     Στις εκλογές της επόμενης Κυριακής κρίνεται το αν η Ελλάδα θα προχωρήσει μπροστά, στον δρόμο που άνοιξε η αριστερή προοδευτική διακυβέρνηση, ή θα γυρίσει πίσω, σε μια πολιτική που πλουτίζει τους λίγους, διατηρώντας σε συνθήκες μόνιμης λιτότητας τους πολλούς. Σ’ αυτές τις εκλογές ψηφίζουμε για τη ζωή μας!

Simorelis (1)

Simorelis (2)

Simorelis (3)

Simorelis (4)

Simorelis (5)

Simorelis (6)

Simorelis (8)

Load More Related Articles
Load More In Θεσσαλία
Comments are closed.

Check Also

Δημ. Μπογδάνος στην Πύλη: Σύγχρονη μάστιγα, τα αυτοάνοσα νοσήματα. Με τεράστιο ενδιαφέρον η ενημερωτική Ημερίδα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης(βίντεο)

Με τεράστιο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στις 11:00 η ενημερωτική Ημερίδα, μ…