Arxiki

Χθες Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, στις 6:30μμ & στην πλατεία της Ελάτης πραγματοποιήθηκε η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου σε μια όμορφη & γεμάτη από μουσική & παιδικά χαμόγελα ατμόσφαιρα, παρουσία του Δημάρχου κ. Κώστα Μαράβα & αρκετού κόσμου.

Μια εκδήλωση την οποία οργάνωσε  ο Δ. Πύλης, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γυναικών Ελάτης, το Δημ. Σχολείο της Κοινότητας & τον Σύλλογο Επαγγελματιών.

Την εκδήλωση άνοιξαν με σύντομο χαιρετισμό τους ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κ. Μαράβας & ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Κ. Μπαλατσούκας. Στη συνέχεια ακολούθησε η φωταγώγηση του δέντρου, από τον Δήμαρχο & τον πρόεδρο της Τ.Κ. Ελάτης κ. Βασ. Χαμψά, με τον κόσμο να συμμετέχει μετρώντας αντίστροφα & τον ουρανό της Ελάτης να φωτίζεται από δεκάδες βεγγαλικά, σκορπώντας ένα μοναδικό νυχτερινό θέαμα.

Την σκυτάλη πήραν τα παιδιά του Δημοτικού της Ελάτης που έψαλλαν τα Κάλαντα & τραγούδησαν κλασικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ενώ η θεατρική ομάδα «Τρεις λαλούν», σκόρπισε το γέλιο σε μικρούς & μεγάλους, με το γαϊτανάκι να μονοπωλεί το ενδιαφέρον των λιλιπούτειων μαθητών.

Στο τέλος ο Αη Βασίλης μοίρασε δώρα στα παιδιά, εκ των οποίων το παραμύθι της κας Μαρίας Καλύβα «Ένα ξεχωριστό πλάσμα»,προσφορά του Δήμου, καθώς & χριστουγεννιάτικες μινιατούρες, προσφορά του Συλλόγου Γυναικών.

Πολλοί ήταν αυτοί που χρησιμοποίησαν, για να στείλουν τις ευχές τους όσο πιο ψηλά & μακριά μπορούσαν, το φαναράκι των ευχών, στολίζοντας τον ουρανό της Ελάτης, δημιουργώντας ένα μοναδικό θέαμα.

Βεβαίως την εκδήλωση πλαισίωσε & πλούσιος μπουφές, που είχαν ετοιμάσει οι γυναίκες του Συλλόγου,  αποτελούμενος από μοναδικές παραδοσιακές σπιτικές συνταγές, όπως ποικιλία γλυκισμάτων, μελομακάρονα & όλων των ειδών πίτας & κουλουράκια.

Στην χθεσινή εκδήλωση, εκτός του Δημάρχου κ. Κ. Μαράβα & του Αντιδημάρχου Πολιτισμού κ. Κ. Μπαλατσούκα παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της Τ.Κ. Ελάτης κ. Βασ. Χαμψάς, ο Αντ/ρχος Πολ. Προστασίας κ. Άρης Τζάνης, ο πρόεδρος του χιονοδρομικού κέντρου Περτουλίου κ. Στεφ. Καλαμαράς, οι δημ. σύμβουλοι κ.κ. Θαν. Κωστάκης, Κ. Κρούπης, Σωτ. Αγγέλης, Θαν. Γιαννοτάκης, η πρόεδρος της Τ.Κ. Πύλης κα Μαρίνα Πανάγου, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Πιαλείας κ. Νικ. Λεμονάς & ο πρόεδρος της Τ.Κ. Κοτρωνίου κ. Απ. Αναγνώστου.

 


IMG_1506 IMG_1507 IMG_1508 IMG_1509 IMG_1514 IMG_1521 IMG_1522 IMG_1524 IMG_1527 IMG_1528 IMG_1530 IMG_1533 IMG_1537 IMG_1539 IMG_1540 IMG_1543 KAlamaras SnapShot(0) SnapShot(1) SnapShot(3) SnapShot

 

 

 

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά

Comments are closed.

Check Also

Θανάσης Λιούτας: Εντάσσονται στην πρώτη αρωγή και οι πλημμυροπαθείς κατ’ επάγγελμα αγρότες

Και οι κατ’ επάγγελμα αγρότες, των οποίων το πάγιο κεφάλαιο και ο εξοπλισμός, έπαθαν ζημιά…