Arxiki

Σε ζεστή ατμόσφαιρα, ανάλογη με το πνεύμα των ημερών, πραγματοποιήθηκε το πρωί της  περασμένης Παρασκευής, η  χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Δημοτικό Σχολείο Γόμφων.

Οι μικροί μαθητές της Α΄ και της Β΄ τάξης, φορώντας τις πανέμορφες στολές τους, ερμήνευσαν με επιτυχία τους ρόλους τους, χαρίζοντας χαμόγελα στους θεατές-γονείς & συγγενείς και σκόρπισαν νιφάδες, εναρμονίζοντας το εσωτερικό του σχολείου με το εξωτερικό τοπίο.

Οι μάγοι έφεραν τα πολύτιμα δώρα στο  Χριστό μας: σμύρνα για υγεία στον κόσμο, λιβάνι για την ελπίδα και χρυσάφι για την αγάπη.

Στη γιορτή συμμετείχε & το Νηπιαγωγείο. Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων πρόσφερε συμβολικά, νόστιμα δωράκια και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γόμφων τα παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα.

Έτσι, σε γιορτινό κλίμα αποχαιρέτησαν μαθητές, γονείς και δάσκαλοι το 2017 και το α΄τρίμηνο της σχολικής χρονιάς προσδοκώντας στην επίτευξη νέων στόχων, προσβλέποντας σε καινοτόμες και δημιουργικές δράσεις και παραγωγικές  συνεργασίες, ευχόμενοι με μια φωνή…

«Χρόνια πολλά, καλή Χρονιά!»

Dhm Sx Gomfoi (1) Dhm Sx Gomfoi (2) Dhm Sx Gomfoi (3) Dhm Sx Gomfoi (5) Dhm Sx Gomfoi (6) Dhm Sx Gomfoi (7) Dhm Sx Gomfoi (8) Dhm Sx Gomfoi (9) Dhm Sx Gomfoi (10)

Load More Related Articles
Load More In Εκπαίδευση
Comments are closed.

Check Also

Το Σάββατο 27/4 & στα Τρίκαλα, η Ημερίδα «Αγροδιατροφή και Τουρισμός-Πολιτισμός», από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Η  Περιφέρεια Θεσσαλίας  και το Περιφερειακό Συμβούλιο  Έρευνας και Καινοτομίας, σας  προσ…