iexovas

(Φωτό: Αρχείου)

Στο κέντρο δεξιώσεων ΠΟΛΙΤΕΙΑ που βρίσκεται στο 6ο χλμ της οδού ΤΡΙΚΑΛΩΝ – ΚΑΡΔΙΤΣΗΣ θα διεξαχθεί την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017 η 1η ετήσια Συνέλευση Περιοχής των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά με θέμα :

«ΜΗΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΣΤΕ ΚΑΘΩΣ ΕΚΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ!»

Το θέμα αυτής της συνέλευσης η οποία διεξάγεται παγκόσμια στην διάρκεια του έτους βασίζεται στα λόγια του Αποστόλου Παύλου τα οποία είναι καταγραμμένα στην επιστολή προς Γαλάτες 6:2

Αυτό το πρόγραμμα το οποίο βασίζεται εξ ολοκλήρου στην Αγία Γραφή θα μας βοηθήσει να καταλάβουμε τι σημαίνει «Ο νόμος του Χριστού» και πως μπορούμε να τον εκπληρώνουμε. “Ο νόμος του Χριστού” περιλαμβάνει όλα όσα δίδαξε και πρόσταξε ο Ιησούς, είτε προσωπικά είτε μέσω των ακολούθων του οι οποίοι έγραψαν τις Χριστιανικές Γραφές. Εμπερικλείει όλα όσα απαιτεί ο Θεός από εμάς. Αυτή η συνέλευση θα μας βοηθήσει με πρακτικούς τρόπους να συνεχίσουμε να εκπληρώνουμε τον νόμο του Χριστού.

Θα ακουστεί το πολύ ενδιαφέρον θέμα : «Ο Νόμος του Χριστού – Γιατί Είναι Ανώτερος»; Επιπλέον στο πρώτο μέρος του προγράμματος την Κυριακή, περιλαμβάνεται το βάφτισμα σε αρμονία με την εντολή του Ιησού Χριστού. Ματθαίος 28:19,20. Μερικές ακόμη ομιλίες θα αναφερθούν στα μέλη των οικογενειών περιλαμβανομένων και των νεαρών σχετικά με τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν καθημερινά στο σχολείο και πώς να τις αντιμετωπίζουν. Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με την ομιλία της συνέλευσης από εκπρόσωπο των κεντρικών μας γραφείων με θέμα : «Να αγαπάτε ο Ένας τον Άλλο, όπως ο Ιησούς Αγάπησε Εσάς.

Οι διοργανωτές της συνέλευσης απευθύνουν μια θερμή πρόσκληση για όποιον θα ήθελε να παρακολουθήσει κάποιο μέρος του προγράμματος.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Ο τόπος διεξαγωγής της συνέλευσης είναι η αίθουσα δεξιώσεων στο κέντρο ΠΟΛΙΤΕΙΑ που βρίσκεται στο 6ο χλμ της οδού ΤΡΙΚΑΛΩΝ – ΚΑΡΔΙΤΣΗΣ και οι ώρες του προγράμματος είναι οι ακόλουθες :

 Την Κυριακή 09:40 – 16:00

Υ.Γ Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις συνελεύσεις μας βλέπε στον επίσημο ιστότοπο μας jw.org/el

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Ρεκόρ συμμετοχών στις «Λαζαρίνες 2024» στα Τρίκαλα 

Πάνω από 500 οι συμμετοχές από μαθήτριες των Δημοτικών Σχολείων είτε ομαδικά είτε ατομικά …