ΠΑΡΑΝΟΜΑ-ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ-ΚΡΟΤΙΔΕΣ copy

Συνελήφθησαν, χθες Τρίτη (08-03-2016) το πρωί, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, δύο ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών, φωτοβολίδων και παιδικών αθυρμάτων.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθη στα Τρίκαλα, ένας 66χρονος, διότι κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε στο κατάστημά του, κατελήφθη να κατέχει και να διαθέτει παράνομα προς πώληση 1.600 παιδικά αθύρματα και 124 κροτίδες.

Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, ένας 44χρονος, προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος, διότι κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε στο κατάστημα, κατελήφθη να κατέχει και να διαθέτει παράνομα προς πώληση 49 κροτίδες και ένα παιδικό άθυρμα.

Επιπλέον, αναζητείται προκειμένου να συλληφθεί στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας η ιδιοκτήτρια του καταστήματος.

Τα προαναφερόμενα είδη πυροτεχνίας κατασχέθηκαν και οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς Τρικάλων και Καρδίτσας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

Load More Related Articles
Load More In Θεσσαλία
Comments are closed.

Check Also

Πιστοποιημένο Green Data Center η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Με στόχο την ενίσχυση της περιβαλλοντικής βιωσιμότητας και την ενδυνάμωση της υπεύθυνης εν…