Dimarxeio-2

Σε τροχιά δημοπράτησης από την δημ. Αρχή, βρίσκεται άλλο ένα ακόμη σημαντικό έργο που αφορά στην «Συντήρηση υποδομών στις Δ.Ε. Γόμφων, Πύλης και Πιαλείων», συνολικού προϋπολογισμού 500.000,00 €!!!

Με την παρούσα εργολαβία προβλέπονται εργασίες στο οδικό δίκτυο του Δήμου Πύλης. Γενικά πρόκειται για εργασίες που αποβλέπουν στη βελτίωση της βατότητας και στην εξασφάλιση της ασφαλούς κυκλοφορίας στο οδικό δίκτυο του Δήμου Πύλης

Αναλυτικότερα προβλέπεται η εκτέλεση των εργασιών στα παρακάτω μέρη :

• T.K Γόμφοι Από Δημοτικό σχολείο έως κεντρική πλατεία στον κεντρικό δρόμο θα γίνουν εργασίες καθαίρεσης των φθαρμένων κρασπέδων, πεζοδρομίων και κατασκευή νέων κρασπέδων και πεζοδρομίων μαζί με πλακόστρωση.

• T.K Δροσερό Δρόμος δίπλα από υδατόπυργο σε μήκος περίπου 115 μ. θα κατασκευαστεί μια στρώση 3 Α και άσφαλτος.

• T.K Μουριά Δρόμος από Κων. Κανίστρα εως οικία Β. Καλύβα περίπου 160 μ. θα γίνει τσιμεντόστρωση των ερεισμάτων του δρόμου όπου δεν έχει. Θα ασφαλτοστρωθεί ο δρόμος από υδατόπυργο έως περιφερειακό Γόμφων μήκους 110 μ. Θα ασφαλτοστρωθεί ο δρόμος που βρίσκεται στην περιφέρεια κοντά στα παλιά αποδυτήρια μήκους 45μ.

• T.K Πηγή Θα κατασκευαστεί δίδυμος αγωγός αποχέτευσης ομβρίων υδάτων σε ρέμα από σωλήνες διαμ.Φ100 διάτρητες και οπλισμένες μαζί με γεωύφασμα σε μήκος περίπου 120 μ.

• T.K Λυγαριά Θα γίνει καθαίρεση φθαρμένων τσιμενταυλάκων σε δρόμο που ξεκινάει από το πάρκο και θα γίνει κατασκευή εγκιβωτισμένου αγωγού από τσιμεντοσωλήνες Φ40 αποχέτευσης ομβρίων υδάτων σε μήκος περίπου 260μ.

• T.K Παραπόταμος Δρόμος δίπλα από έπιπλα Μάμαλη σε μήκος περίπου 115 μ. θα γίνει διάστρωση του δρόμου με 3 Α Στο δρόμο προς βιοτεχνία Β. Στασινού θα γίνει ασφαλτόστρωση σε μήκος 30μ. T.K. Φήκη Θα γίνει τσιμεντόστρωση στο γήπεδο σε μήκος 70μ και πλάτος 6 μ..

• Τ .Κ Ελευθεροχώρι Θα γίνει επισκευή φθαρμένων ασφαλτικών με άσφαλτο σε μήκος 420μ. •

Τ .Κ Φιλύρα Δίπλα από το γήπεδο μπάσκετ θα γίνει ασφαλτόστρωση του δρόμου σε μήκος 85μ. • Τ.Κ Αγ. Βησσαρίωνα Θα γίνει κατασκευή πεζοδρομίων από Θ. Τρύπα έως Ευθ. Τζάνη μήκους 115 μ. Α.Μ. 13 /2020 ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ :ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΗΣ EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΡΓΟ : « Συντήρηση υποδομών στις Δ.Ε. Γόμφων, Πύλης και Πιαλείων » ΝΟΜΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΗΣ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : 403.225,81 € – ΕΡΓΑΣΙΕΣ 96.774,19 € – ΦΠΑ 500.000,00 € – ΣΥΝΟΛΟ

• Τ.Κ Παλαιοκαρυά Θα γίνει ασφαλτόστρωση σε δρόμο μήκους 200μ. • Τ,Κ. Αγ. Προκόπιος Θα γίνει ασφαλτόστρωση σε δρόμο μήκους 150μ.

• Τ.Κ. Κοτρώνι Θα γίνει ασφαλτόστρωση σε δρόμο μήκους 200μ. και αγωγού Φ50 μήκους 5μ. • Τ.Κ. Πύλη Θα γίνει πλακόστρωση του δρόμου με πλάκες Άρτας από Άννα Τέγου σε μήκος περίπου 140 μ.

• Τ.Κ. Ροπωτό Περιοχή Δούλου θα γίνει τσιμεντόστρωση σε μήκος 100μ. Περιοχή Γουλέικα θα γίνει επισκευή φθαρμένων ασφαλτικών του δρόμου Περιοχή Λογγιές στον Κωτούλα Στέφανο θα γίνει τσιμεντόστρωση δρόμου μήκους 30μ.

• Τ.Κ. Πετροχώρι Θα γίνει τσιμεντόστρωση σε δρόμο μήκους 150μ.

Το έργο χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Προγράμματος ΣΑΤΑ Δήμου Πύλης. Η συνολική δαπάνη του έργου ανέρχεται στο ποσό των 500.000,00 €, όπου στο ποσό αυτό περιλαμβάνονται το Γ.Ε. & Ε.Ο. 18%, τα απρόβλεπτα, η αναθεώρηση και ο ΦΠΑ 24%.

Το έργο χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Προγράμματος ΣΑΤΑ του Δήμου Πύλης.

Παρακάτω αναλυτικά η περιληπτική διακήρυξη του διαγωνισμού για το εν λόγω έργο…:

1. Ο Δήμος Πύλης, προκηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό για την ανάθεση, με κριτήριο τη χαμηλότερη τιμή, του έργου «Συντήρηση υποδομών στις Δ.Ε. Γόμφων, Πύλης και Πιαλείων », με προϋπολογισμό 403.225,81 € χωρίς Φ.Π.Α. Το έργο συντίθεται από τις ακόλουθες κατηγορίες εργασιών (ποσά με δαπάνες εργασιών, ΓΕ και ΟΕ και απρόβλεπτα) : Χωματουργικές εργασίες : 2.640,31 €, Τεχνικά έργα : 296.234,86 €, Οδοστρωσία : 7.512,01 Ασφαλτικά: 88.880,69 €.

2. Προσφέρεται ελεύθερη, πλήρης, άμεση και δωρεάν ηλεκτρονική πρόσβαση στα έγγραφα της σύμβασης στον ειδικό, δημόσια προσβάσιμο, χώρο “ηλεκτρονικοί διαγωνισμοί” της πύλης www.promitheus.gov.gr, στο ΚΗΜΔΗΣ, καθώς και στην ιστοσελίδα της αναθέτουσας αρχής http://www.dimospylis.gr. Η διακήρυξη του έργου έχει συνταχθεί σύμφωνα με το εγκεκριμένο σχέδιο από την Ε.Α.Α.ΔΗ.ΣΥ. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2434350321, FAX επικοινωνίας 2434350312, αρμόδιος υπάλληλος για επικοινωνία Δημήτριος Φέκος.

3. Οι προσφορές υποβάλλονται από τους ενδιαφερομένους ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του ΕΣΗΔΗΣ, μέχρι την καταληκτική ημερομηνία την 27 Αυγούστου 2020 ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00, σε ηλεκτρονικό φάκελο του υποσυστήματος. Για τη συμμετοχή στην παρούσα διαδικασία οι ενδιαφερόμενοι οικονομικοί φορείς απαιτείται να διαθέτουν ψηφιακή υπογραφή, χορηγούμενη από πιστοποιημένη αρχή παροχής ψηφιακής υπογραφής και να εγγραφούν στο ηλεκτρονικό σύστημα (ΕΣΗΔΗΣ-Διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr). Το σύστημα υποβολής προσφορών είναι με επί μέρους ποσοστά έκπτωσης σύμφωνα με το Ν.4412/2016.

4. Στο διαγωνισμό δικαιούνται να συμμετάσχουν : Μεμονωμένες εργοληπτικές επιχειρήσεις εγγεγραμμένες στο Μητρώο Εργοληπτικών Επιχειρήσεων που τηρείται στη Γ.Γ.Δ.Ε. του Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε., εφόσον ανήκουν δραστηριοποιούνται στην κατασκευή έργων 1ης τάξης και άνω ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ή ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ, καθώς και αναβαθμισμένες κοινοπραξίες Α2 τάξης .

5. Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό απαιτείται η κατάθεση εγγυητικής επιστολής ύψους 8.064,52 € και ισχύ τουλάχιστον έξι (6) μηνών και 30 ημερών, μετά την ημέρα διεξαγωγής του διαγωνισμού. Ο χρόνος ισχύος των προσφορών είναι έξι (6) μήνες από την ημερομηνία υποβολής των προσφορών.

6. Χρηματοδότηση : ΣΑΤΑ (Κ.A. 30-7333.047)

7. Τόπος εκτέλεσης του έργου : Δήμος Πύλης .

8. Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου, ορίζεται σε 12 (δώδεκα) μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

9. Το αποτέλεσμα θα εγκριθεί από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Πύλης.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΥΛΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΑΒΑΣ

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Το Σάββατο 27/4 & στα Τρίκαλα, η Ημερίδα «Αγροδιατροφή και Τουρισμός-Πολιτισμός», από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Η  Περιφέρεια Θεσσαλίας  και το Περιφερειακό Συμβούλιο  Έρευνας και Καινοτομίας, σας  προσ…