Pyrosvestiki

Η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον συνδυασμό ¨Συμμαχία ΥΠΕΡ των πολιτών» Μανταλιά Παναγιώτα συνεχίζοντας την προεκλογική της εκστρατεία επισκέφτηκε το ΚΑΠΗ Πράσινης Γωνιάς όπου συζήτησε με τους εργαζομένους, τον υπεύθυνο αλλά και τους παρευρισκόμενους για προβλήματα της καθημερινότητας τόσο των ατόμων της Τρίτης Ηλικίας όσο και της λειτουργίας του κέντρου.

Παρουσιάστηκαν νέες ιδέες και προτάσεις για την λειτουργία των κέντρων που θα μπορούσαν να βελτιώσουν ακόμα περισσότερο την προσφορά των ΚΑΠΗ  στους ηλικιωμένους. Άλλωστε Οι ηλικιωμένοι είναι μια ομάδα με αφάνταστο πλούτο ο οποίος βρίσκεται στις ικανότητές τους, τις γνώσεις τους, την εμπειρία τους και την κρίση τους.

Στη συνέχεια επισκέφτηκε την Πυροσβεστική Υπηρεσία του N. Τρικάλων. Συζήτησε με το πυροσβεστικό προσωπικό την ανάγκη επιπλέον προσλήψεων προκειμένου να επανδρωθούν οι πυροσβεστικοί σταθμοί για να αντιμετωπιστούν σοβαρά συμβάντα με την έλευση του καλοκαιριού αλλά και άλλα προβλήματα που τους απασχολούσαν. Το πυροσβεστικό σώμα είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει κάθε είδους πρόκληση αλλά και σοβαρό συμβάν.

Load More Related Articles
Load More In Πολιτικά
Comments are closed.

Check Also

Δημ. Μπογδάνος στην Πύλη: Σύγχρονη μάστιγα, τα αυτοάνοσα νοσήματα. Με τεράστιο ενδιαφέρον η ενημερωτική Ημερίδα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης(βίντεο)

Με τεράστιο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στις 11:00 η ενημερωτική Ημερίδα, μ…