Πυροσβεστική  copy

Sakis Του Σάκη Γιώτα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε χθες στις 00:25 π.μ. ξημερώματα Πέμπτης  σε μονοκατοικία ηλικιωμένης γυναίκας (50τ.μ.) στην Αναβρυσούλα.

Στον τόπο του συμβάντος κατέφθασαν 2 οχήματα του πυροσβεστικού κλιμακίου Πύλης & ένα των Τρικάλων. Η πυρκαγιά προκλήθηκε από τζάκι παλαιού τύπου, ενώ η οικία υπέστη σοβαρές ζημιές.

Η πλήρης κατάσβεση της φωτιάς, έγινε μετά από 2 ώρες.

Κλοπή στους Γόμφους, σε μονοκατοικία…

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, η κλοπή συνέβη απογευματινές ώρες & σε  διάστημα που αυτός έλειπε, ενώ σε παράπλευρη οικία κατά την ώρα της κλοπής, ήταν παρούσα η μητέρα του, χωρίς όμως να αντιληφθεί το παραμικρό.

Ο ιδιοκτήτης κατάλαβε ότι του έγινε κλοπή, αφότου γύρισε σπίτι & βρήκε την ντουλάπα  & τα συρτάρια των κομοδίνων της κρεβατοκάμαρας άνω-κάτω. Σύμφωνα πάντα με τον ιδιοκτήτη, οι αδίστακτοι κακοποιοί, κατάφεραν να μπουν στην οικία, παραβιάζοντας παράθυρο αυτής, τύπου αλουμινοκατασκευής.

Οι κλέφτες, συν τοις άλλοις, ήταν & επιλεκτικοί στις προτιμήσεις τους, αποσπώντας μόνο τα χρυσά κοσμήματα, ενώ δεν ασχολήθηκαν καθόλου με τα ασημικά.

Για το συμβάν ειδοποιήθηκε το Εγκληματολογικό Τρικάλων για αποτυπώματα, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Το περιστατικό είναι ένα εκ των πολλών που συνέβη την τελευταία διετία στους Γόμφους, όπως δηλώνουν οι κάτοικοι του χωριού.

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Τρικαλινοί δρομείς στον Μαραθώνιο της Βιέννης!!!

Ακόμη μια αποστολή του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων σε Μαραθώνιο του εξωτερικού ! Αυτή την φο…