Τουρνουά Αρχική  copy

Sakis Του Σάκη Γιώτα.

Στο Εθνικό Στάδιο των Τρικάλων  το απόγευμα της Δευτέρας, πραγματοποιήθηκε το «Τουρνουά Παλαιμάχων» στη μνήμη του Γιώργου Σιδέρη. Οι ομάδες που συμμετείχαν, ήταν τέσσερις  από τις οποίες ο Γιώργος Σιδέρης, πέρασε κατά τη διάρκεια της καριέρας του: ΑΟΤ, ΑΕΛ, ΑΕΚ & Π.Ο. Ελασσόνας.

Την εκδήλωση «άνοιξε» με χαιρετισμό ο πρόεδρος των Παλαιμάχων Τρικάλων κ. Στ. Πιάζας  ο οποίος αναφέρθηκε εκτενώς στην ποδοσφαιρική δράση του Γ. Σιδέρη. Αναφέρθηκε επίσης & στο τουρνουά(συμμετέχουν 9 ομάδες του Νομού) που είναι σε εξέλιξη & τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης, της Περιφέρειας & του Δήμου Τρικκαίων. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν, θα παραδοθούν στην Μητρόπολη. Αρχές Ιουνίου θα διεξαχθεί αγώνας με τον Ολυμπιακό,  προς τιμήν του Δημήτρη  Μητροπάνου. Στάθηκε ακόμη σε ένα γεγονός που συνέβη τις τελευταίες ημέρες, όπου Τρικαλινός προσέφερε χρήματα στον Σύλλογο Παλαιμάχων Τρικάλων για την αποκατάσταση της υγείας συμπαίχτη τους.

Ο κ. Πιάζας έκλεισε την ομιλία του, στέλνοντας το δικό του μήνυμα: «Αν μπορείς να κάνεις καλό κάντο. Αν δεν μπορείς μην κάνεις κακό». Ακόμη ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες, καθώς & τους απλούς πολίτες, που πρόσφεραν τρόφιμα, ρούχα & φάρμακα για οικογένειες που τους είναι απολύτως απαραίτητα.

Μετά το τρισάγιο που τελέστηκε από τον Σεβασμιότατο Τρίκκης & Σταγών Χρυσόστομο, τον λόγο πήρε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κ. Αγοραστός ο οποίος ευχαρίστησε όλες τις ομάδες που με τη συμμετοχή τους τίμησαν τη μνήμη του Γ. Σιδέρη, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα αγάπης & αλληλεγγύης  προς όλους, τονίζοντας πως είναι σημαντικό να μην ξεχνάμε ανθρώπους που μας κάνανε να χαρούμε & συνέβαλαν με τον τρόπο τους στον αθλητισμό.

Για την προσφορά του Γ. Σιδηρόπουλου στο ελληνικό ποδόσφαιρο, «τιμής ένεκεν», απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στην οικογένειά του, τις οποίες παρέλαβε η σύζυγός του, Κατερίνα.

Στην εκδήλωση & ο  πρόεδρος της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας που αγωνίστηκε με την ομάδα της ΑΕΛ & ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κ. Αγοραστός, που αγωνίστηκε με την ομάδα της ΑΕΛ & του ΑΟΤ, ενώ ο συνάδελφός του Κ. Χρ. Μιχαλάκης από την Κερκίδα τον εμψύχωνε & επευφημούσε σε κάθε του προσπάθεια.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα της εκδήλωσης, οι τέσσερις ομάδες συγκροτήσαν 8 γκρουπ , δύο από κάθε ομάδα, οι οποίες αγωνίστηκαν από 35’ η κάθε μία, χαρίζοντας στους θεατές ωραίες στιγμές βγαλμένες, αρκετές από αυτές, από το ένδοξο παρελθόν τους, κερδίζοντας το χειροκρότημα όλων.

Ενδεικτικά μερικά από τα μεγάλα ονόματα που «παρέλασαν» χθες στο τερέν του Εθνικού Σταδίου στα Τρίκαλα: Αρδίζογλου, Πυθαρούλης, Βλαντής, Στυλιανόπουλος, Καλλεντέρογλου, Λαγινας, Μπούρας, Παπαδόπουλος, Μιχαήλ, Ντόσας, Σελιώνης, Κολομητρούσης, Τσακμακίδης,Βασιλείου, Ζάμπας, Τσολάκης, Μαουσίδης, Παραφέστας, Σαραφίδης, Κακιούσιος, Γεωργιάδης, Πιάζας, Ζαβλανός, Πράπας, Καλλαντζής, Λαγάρας, Μαλιώρας, Πρεκατές, Ζαφείρης κ.ά..

«Άνοιγμα» της εκδήλωσης – Ομιλίες

Το αγωνιστικό μέρος της εκδήλωσης

colaz 1 copy

colaz 2 copy

colaz 3 copy

colaz 4 copy

colaz 5 copy

colaz 6 copy

colaz 7 copy

colaz 8 copy

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Δημ. Μπογδάνος στην Πύλη: Σύγχρονη μάστιγα, τα αυτοάνοσα νοσήματα. Με τεράστιο ενδιαφέρον η ενημερωτική Ημερίδα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης(βίντεο)

Με τεράστιο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στις 11:00 η ενημερωτική Ημερίδα, μ…