paremvasi arxiki

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Summer Camp του κέντρου διάγνωσης & θεραπείας διαταραχών «Παρέμβαση» που έλαβε χώρα προ ημερών στα Καλύβια Πεζούλας. Οι μικροί μας φίλοι με τους συνοδούς τους είχαν μία πλούσια εβδομάδα δραστηριοτήτων ψυχαγωγικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα. Επισκέφτηκαν αξιοθέατα της περιοχής, όπως ο Βοτανικός Κήπος, παίξανε κοντά στη λίμνη, κάνανε πικ- νικ, διασκεδάσανε και μάθανε καινούργια πράγματα.

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς τις δραστηριότητες και τα παιχνίδια που πραγματοποιήθηκαν την τελευταία ημέρα του Summer Camp “Παρέμβαση”στις 23/06/2017 στη φάρμα Ζαμπέτα στα Καλύβια Πεζούλας (ευχαριστούμε τους ιδιοκτήτες και το προσωπικό για την άψογη εξυπηρέτηση)…. Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους!!!!

paremvasi 1

 

 

 

 

 

 

 

Οι διοργανωτές του Summer Camp «Παρέμβαση» θέλουν  να ευχαριστήσουν τους παρακάτω χορηγούς του κατασκηνωτικού μας προγράμματος για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσέφεραν για τις ανάγκες των παιδιών που φιλοξενούνταν στο ξενοδοχείο «Οδυσσέας» στα Καλύβια Πεζούλας, Εργαστήριο- ζαχαροπλαστείο Σέμπρος, εργαστήριο ζαχαροπλαστικής Χόντος Λιχουδιές, Αρτοποιείο Μαντζιαλής, Κάβα Σφέτσιου ,Βιβλιοχαρτοπωλείο Στάθης Καρδίτσα, Βιβλιοχαρτοπωλείο Στάθης Μουζάκι Καρδίτσας, Παντοπωλείο «Αμάραντες Γεύσεις», i – center Κούτσικος Δημήτρης, Φυσικό Μεταλλικό Νερό Θεόνη , Dobra fruits ,Plan Toys Βάιος Κουρκάκης, Τυπογραφείο «Δημιουργία», Λογιστικό – Φοροτεχνικό Γραφείο Κόγιας Σπυρίδων, Ασφάλειες Κόγιας Βασίλειος.

paremvasi 2

 

 

 

 

 

 

 

 

Να ευχαριστήσουμε επίσης

  • Τη διατροφολόγο κ. Φωτεινή Σιαματά για τις πολύτιμες διατροφικές συμβουλές της στα παιδιά αλλά και στους ενήλικες
  • Τους παραγωγούς τοπικών προϊόντων που πλαισίωσαν με ευχαρίστηση και ενημέρωσαν για τα τοπικά προϊόντα της περιοχής μας τους συμμετέχοντες
  • Την έμπειρη κεραμίστρια Ευτυχία Ζάχου που με αγάπη και μεράκι έφτιαξε με «Χώμα και Νερό» και με τη βοήθεια των μικρών μας φίλων τέλειους κεραμικούς κουμπαράδες
  • Τη συγγραφέα Ειρήνη Μακρή – Αδάμου για την προθυμία της και την αμεσότητα της με τα παιδιά κατά την παρουσίαση του βιβλίου της «Ένα παιδί χωρίς συναισθήματα»
  • Την Ipa Karditsas και τους συμμετέχοντες αστυνομικούς που με οργανωμένο πρόγραμμα και προβολή εκπαιδευτικού βίντεο δίδαξαν Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας στα παιδιά και παράλληλα τους έδωσαν τη δυνατότητα να περιεργαστούν το περιπολικό
  • Τα φαρμακεία Κεφαλά Κωνσταντία – Σδόγγου Χριστίνα για την προσφορά πλήρους φαρμακείου κάλυψε τις ανάγκες των παιδιών μας όλη την εβδομάδα και φυσικά να ευχαριστήσουμε θερμά τις κυρίες Τόνια και Ευαγγελία Κούτρα, υπεύθυνες του ξενοδοχείου «Οδυσσέας» για την περιποίηση και την άψογη εξυπηρέτηση καθόλη τη διάρκεια της διαμονής των συμμετεχόντων!!!

Επιπλέον  ευχαριστούμε το Δήμο Λίμνης Πλαστήρα, το δήμαρχο κ. Τσιαντή και το Δ. Σ για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μας και την παραχώρηση του γηπέδου στα Καλύβια Πεζούλας για την πραγματοποίηση αθλοπαιδιών για τους συμμετέχοντες της κατασκήνωσης.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους εθελοντές , το διοικητικό προσωπικό αλλά και τους θεραπευτές του Κέντρου Διάγνωσης και Θεραπείας Διαταραχών «Παρέμβαση» που πλαισίωσαν άρτια καθόλη την έβδομαδα τις δραστηριότητες του  Summer Camp,  όσους συμμετείχαν και βοήθησαν στην υλοποίηση του εγχειρήματος μας αυτου!

Με εκτίμηση

Κόγια Σοφία

paremvasi 3

 

Load More Related Articles
Load More In Υγεία
Comments are closed.

Check Also

Ρεκόρ συμμετοχών στις «Λαζαρίνες 2024» στα Τρίκαλα 

Πάνω από 500 οι συμμετοχές από μαθήτριες των Δημοτικών Σχολείων είτε ομαδικά είτε ατομικά …