20181116_153715

Για άλλη μια φορά, μέσα στο 2019, τα ορεινά του Δήμου Πύλης, ντύθηκαν στα λευκά, με την χιονόπτωση να έχει ξεκινήσει από  χθες Τρίτη το απόγευμα, γύρω στις 6:30 & από το σημείο της Αναβρυσούλας & πάνω να το έχει «στρώσει», με το ύψος του χιονιού σε Ελάτη & Στουρναραίικα, να έχει αγγίξει τους 10 πόντους, ενώ σε υψηλότερα υψόμετρα, περίπου τους 20.

Εξ αρχής με μηχανήματά της η Π.Ε. Τρικάλων ξεκίνησε από χθες κιόλας τον αποχιονισμό & τις ρίψεις αλατιού, στους κεντρικούς οδικούς άξονες στο σύνολο του ορεινού όγκου της αρμοδιότητάς της, κρατώντας τους δρόμους ανοιχτούς, ενώ σήμερα & μετά την παύση της χιονόπτωσης, επιχειρεί & σε τμήματα του επαρχιακού οδικού δικτύου, με την κυκλοφορία να διεξάγεται κανονικά, χωρίς προβλήματα.

Από την πλευρά του ο Δήμος Πύλης, όπως & στις προηγούμενες περιπτώσεις, επιχειρεί με δικά της μηχανήματα σε τμήματα δικής του αρμοδιότητας & όπου παραστεί ανάγκη.

 

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Σκοτεινές μεθοδεύσεις για πυρηνικό εργοστάσιο στην Ελλάδα! Καταγγελία των Πράσινων -Οικολογία στην επέτειο του Τσερνομπίλ

Στην υλοποίηση του κρυφού σχεδίου της να λειτουργήσει πυρηνικό εργοστάσιο με ελληνική χρημ…