olme_17

Νέα κινητοποίηση έξω από τη Βουλή θα πραγματοποιήσουν σήμερα οι εκπαιδευτικοί, διαμαρτυρόμενοι για το νέο σύστημα διορισμού τους.

Ενημερωτικά σημειώματα για την κινητοποίηση εξέδωσαν η ΟΛΜΕ, ΔΟΕ και ΠΟΣΕΕΠΕΑ

ΟΛΜΕ

Το Δ.Σ. της Ο.Λ.Μ.Ε. στο πλαίσιο της συνέχισης του αγώνα για απόσυρση του σχεδίου του Υπουργείου Παιδείας για το σύστημα διορισμών ενημερώνει τις ΕΛΜΕ τα ακόλουθα:

–        Καλεί, την Δευτέρα 14/1/2019 και ώρα 15:00 σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή.

–        Προκηρύσσει την ίδια μέρα (Δευτέρα 14/1/2019), 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση με 3ωρη στάση εργασίας από την ΟΛΜΕ και αντίστοιχες 3ωρες στάσεις από τις ΕΛΜΕ της χώρας για την διευκόλυνση της συμμετοχής των συναδέλφων.

–        Διευκρινίζει ότι η 3ωρη στάση της ΟΛΜΕ προκηρύσσεται από τις 11.00 π.μ. έως τις 14.00 μ.μ. για τα πρωινά σχολεία και τις 3 πρώτες ώρες του προγράμματος για τα απογευματινά και εσπερινά σχολεία.

ΔΟΕ

Έπειτα από ερωτήματα πολλών συναδέλφων, υπενθυμίζουμε ότι η συγκέντρωση διαμαρτυρίας που οργανώνουν τα Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. και της Ο.Λ.Μ.Ε. τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019 (ημέρα 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης), πραγματοποιείται στη Βουλή στις 3:00 μ. μ.

Συμμετέχουμε μαζικά και δυναμικά ενωμένοι. Συνεχίζουμε και κλιμακώνουμε τον αγώνα με αίτημα την απόσυρση του νομοσχεδίου για τους διορισμούς και τις προσλήψεις μόνιμων και αναπληρωτών εκπαιδευτικών.

ΠΟΣΕΠΕΕΑ

Το Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. προκηρύσσει 3ωρη στάση εργασίας τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019 από τις 11:00 έως τις 14:00  Διευκρινίζουμε ότι η στάση εργασίας αφορά και τους συναδέρφους που εργάζονται στα ολοήμερα σχολεία. Συγκεκριμένα το Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. κηρύσσει στάση εργασίας από τις 14:00 έως τις 16:00 για όσους συναδέρφους Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. εργάζονται στα ολοήμερα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και καλεί τους Περιφερειακούς Συλλόγους να καλύψουν το υπόλοιπο του ωραρίου με 3ωρη στάση εργασίας από τις 08:00 έως τις 11:00 που θα προκηρύξουν εκείνοι.

Κλιμακώνουμε τις κινητοποιήσεις μας μέχρι το Υπουργείο Παιδείας να αποσύρει το νομοσχέδιο για το σύστημα διορισμών προσλήψεων μόνιμων και αναπληρωτών Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. που απαξιώνει την προϋπηρεσία και το βασικό πτυχίο των συναδέρφων μας.

Καλούμε όλους τους συναδέρφους να συμμετέχουν δυναμικά και μαζικά στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Βουλή τη Δευτέρα 14-01-2019 και ώρα 15:00 με κυρίαρχο αίτημα την άμεση απόσυρση του νομοσχεδίου.

esos.gr

Load More Related Articles
Load More In Εκπαίδευση
Comments are closed.

Check Also

Το Σάββατο 27/4 & στα Τρίκαλα, η Ημερίδα «Αγροδιατροφή και Τουρισμός-Πολιτισμός», από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Η  Περιφέρεια Θεσσαλίας  και το Περιφερειακό Συμβούλιο  Έρευνας και Καινοτομίας, σας  προσ…