Arxiki

Ένα αρκετά καλό ματς, διεξήχθη σήμερα το μεσημέρι στο γήπεδο του Πύργου, ανάμεσα στην τοπική ομάδα & τον Πορταϊκό, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τελικά τη νίκη με τελικό σκορ: 2- 1.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Πύργος πιο ορεξάτος πήρε πρωτοβουλίες, είχε την κατοχή της μπάλας και ουσία στο παιχνίδι του, οι τελικές του όμως δεν είχαν αίσιο αποτέλεσμα έως το 42‘, όταν ο Ζέρβας εκμεταλλευόμενος μια άτυχη στιγμή με αναποτελεσματικό κοντρόλ του Γ. Βαγενά, έστειλε με ωραίο πλασέ την μπάλα στα δίχτυα του Θεοδωρούλα, γράφοντας το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι πάλι έδειξαν καλό χαρακτήρα σε όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, ήταν πολύ καλοί επιθετικά, με γρήγορες αντεπιθέσεις, που δεν «έκατσαν» όμως, αντ’ αυτού δέχθηκαν το γκολ, χωρίς ωστόσο να χάσουν την ψυχραιμία τους.

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό σχεδόν ίδιο με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν το δεύτερό τους τέρμα σε ανύποπτη στιγμή και στο 56′, μετά από ωραίο μακρινό συρτό σουτ του Παναγιωτάκη, στην κλειστή γωνία του Θεοδωρούλα.

Το δεύτερο γκολ πείσμωσε, κατά πως φάνηκε τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι πήραν μέτρα στο γήπεδο και έχοντας την κατοχή από εκεί και πέρα, επισκέπτονταν συχνά τα καρέ του Μπέκου, καταφέρνοντας στο 69′ να μειώσουν σε 2-1 με ωραία κεφαλιά-λόμπα του Τζιουβάρα, ύστερα από χτύπημα φάουλ του Κωνσταντούλα.

Στο 75′, ο Ρίζος αντίκρισε την κόκκινη(2η κίτρινη) του ρεφ Πέτσα, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα, για το υπόλοιπο του ματς.

Προπονητές

Πύργος: Παπαγιάννης 

Πορταϊκός: Σαργιώτης

Διαιτητής: Πέτσας

Βοηθοί: Κωτούλας/Σταφυλάς

Ακολουθεί αναλυτικός πίνακας με όλα τα αποτελέσματα της σημερινής 21ης αγωνιστικής στην Α’ ερασιτεχνική κατηγορία, όπως αυτά ανακοινώθηκαν από την ΕΠΣΤ…:

apotelesmata

*Στο βίντεο που ακολουθεί, με τις ερυθρόλευκες εμφανίσεις ο Πύργος, τις κυανόλευκες ο Πορταϊκός

pyrgos Portaikos (1)

pyrgos Portaikos (2)

pyrgos Portaikos (3)

pyrgos Portaikos (4)

pyrgos Portaikos (5)

pyrgos Portaikos (6)

pyrgos Portaikos (8)

pyrgos Portaikos (9)

pyrgos Portaikos (10)

pyrgos Portaikos (11)

pyrgos Portaikos (12)

pyrgos Portaikos (13)

pyrgos Portaikos (14)

pyrgos Portaikos (15)

pyrgos Portaikos (16)

pyrgos Portaikos (17)

pyrgos Portaikos (18)

pyrgos Portaikos (19)

pyrgos Portaikos (20)

pyrgos Portaikos (23)

pyrgos Portaikos (24)

pyrgos Portaikos (25)

pyrgos Portaikos (27)

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Με πολύ κέφι οι «Λαζαρίνες», μάγεψαν με την ερμηνεία τους, στην εκδήλωσή τους στην Πύλη (βίντεο/φωτό)

Όπως κάθε χρόνο, έτσι & φέτος οι «Λαζαρίνες», από τη δημοτική Σχολή του Δήμου Πύλης, σ…