Arxiki

Μοίρασε βαθμούς σήμερα η κοινή έδρα στο πρωινό ματς της Β’ ερασιτεχνικής του β’ ομίλου, καθώς Παλαιομονάστηρο & Ροπωτό, αναδείχθηκαν ισόπαλοι με τελικό σκορ:0 – 0.

Ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι διεξήχθη σήμερα στο Παλαιομονάστηρο, πέραν του ότι οι δύο ομάδες έμειναν στο «0», καθώς σε όλο του το εύρος, μας αντάμειψε με πολλές & ωραίες φάσεις, που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον όλων ως το τελευταίο λεπτό & τα «λιοντάρια» τελικά, που ήταν & το αδιαφιλονίκητο φαβορί, να τα βρίσκουν σκούρα απέναντι στο σκληροτράχηλο Ροπωτό.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν αμέσως την πίεση & στο 9′ σουτ του Γιαν. Καλέτση τράνταξε την οριζόντια δοκό του Γκούμπλια. Η συνέχεια αποτέλεσε ρόλο για έναν, με το Παλ/ηρο να πιέζει & να χάνει ευκαιρίες, με το Ροπωτό να αμύνεται, έχοντας σε μεγάλα κέφια όμως τον κήπερ του Σούλη Γκούμπλια, για τον οποίο δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι το σημερινό «Χ» οφείλεται κατά ένα μεγάλο μέρος στον ίδιο με τις σωτήριες επεμβάσεις του.

Στο 2ο ημίχρονο με ανεβασμένο το ηθικό του το Ροπωτό, άρχισε να ισορροπεί το παιχνίδι & στο 50′ να φτάνει κοντά στο γκολ, όταν σουτ του Τσόλα βρήκε την κάθετη δοκό του Μουτογεώργου & να καρδιοχτυπήσει τους γηπεδούχους. Από το 65′ & μετά οι γηπεδούχοι πήραν ξανά τα ηνία του παιχνιδιού, που το άγχος όμως του «Ο» τους δημιουργούσε σύγχυση στην επιθετική τους γραμμή, με αποτέλεσμα οι ευκαιρίες που δημιουργούσε να μένουν χωρίς αποτέλεσμα & το Ροπωτό να βολεύεται στα αμυντικά του καθήκοντα & να εκμεταλλεύεται ταυτόχρονα τα ρεπρίζ του πολύ γρήγορου Παπαρσένη, ο οποίος σε κάθε του κάθοδο στα καρέ του Παλ/ήρου, σκορπούσε πανικό.

Στη συνέχεια είχαμε άλλα δύο δοκάρια, ένα για την κάθε ομάδα (στο σύνολό τους από δύο), στο 68′ για το Ροπωτό σε σουτ του Παπαρσένη από μακριά & στο 72′ για το Παλ/ηρο ύστερα από κεφαλιά του Μπλέτσα.

Στο 82′ & 84′ ήταν οι στιγμές που ο αίλουρος Γκούμπλιας σήμερα έδειξε & πάλι την κλάση του, με επιπλέον δύο σωτήριες επεμβάσεις, νικώντας Παλάσκο & Γέτσι αντίστοιχα, αφιερώνοντας την σημερινή του μεγάλη εμφάνιση στον πατέρα του, που παρακολούθησε το ματς από την κερκίδα.

Προπονητές

Παλαιομονάστηρο: Παπαδόπουλος

Ροπωτό: Χατζής

Διαιτητής: Λεωνίδας

Βοηθοί: Σταφυλάς/Πάφης

Ακολουθεί πίνακας με όλα τα αποτελέσματα της σημερινής αγωνιστικής της Β’ ερασιτεχνικής στο β’ όμιλο, όπως αυτά ανακοινώθηκαν από την ΕΠΣΤ…

apotelesmata

*Με τις βιολετί εμφανίσεις το Παλ/ηρο, τις λευκές το Ροπωτό

IMG_7842

IMG_7844

IMG_7846

IMG_7849

IMG_7850

IMG_7851

IMG_7853

IMG_7862

IMG_7863

IMG_7866

IMG_7867

IMG_7869

IMG_7875

IMG_7877

IMG_7882

IMG_7895

IMG_7903

IMG_7917

IMG_7919

IMG_7929

IMG_7937

IMG_7947

IMG_7958

 

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Δημ. Μπογδάνος στην Πύλη: Σύγχρονη μάστιγα, τα αυτοάνοσα νοσήματα. Με τεράστιο ενδιαφέρον η ενημερωτική Ημερίδα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης(βίντεο)

Με τεράστιο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στις 11:00 η ενημερωτική Ημερίδα, μ…