da03350c778b3441fedac63cf8b28dad_XL

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ, εξέδωσε μακροσκελή ανακοίνωση για τα αιματηρά επεισόδια που έλαβαν χώρα στο Καπιτώλιο.

Η Μελάνια Τραμπ έσπασε την πανθήμερη σιωπή της και διά μέσου μακροσκελούς ανακοίνωσής της καταδίκασε χωρίς περιστροφές τα δραματικά γεγονότα που εκτυλίχθηκαν στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ, όπου έχασαν τη ζωή τους 5 άτομα.

Επιπλέον, σύμφωνα με το Associated Press, η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ επιτέθηκε σ’ εκείνους που, όπως αναφέρει, χρησιμοποίησαν το τραγικό συμβάν για να διαδώσουν «αισχρά κουτσομπολιά, αδικαιολόγητες προσωπικές επιθέσεις και ψευδείς και παραπλανητικές κατηγορίες» για την ίδια.

«Το βρίσκω ντροπιαστικό που γύρω από αυτά τα τραγικά γεγονότα υπήρξαν αλαζονικά κουτσομπολιά, αδικαιολόγητες προσωπικές επιθέσεις και ψευδείς παραπλανητικές κατηγορίες για μένα – από ανθρώπους που θέλουν να είναι μέσα σε όλα και να έχουν ατζέντα. Δεν πρέπει σε μια τέτοια στιγμή να χρησιμοποιείται για προσωπικό κέρδος», σημείωσε.

«Αυτή η περίοδος είναι αποκλειστικά για την επούλωση των πληγών της χώρας και των πολιτών της. Δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί για προσωπικό όφελος», προσέθεσε η Μελάνια Τραμπ.

«Καταδικάζω απολύτως τη βία στο Καπιτώλιο. Η βία δεν είναι ποτέ αποδεκτή», τόνισε, κι επεσήμανε πως όταν γινόταν η εισβολή στο Καπιτώλιο η ίδια βρισκόταν σε φωτογράφιση. Καταδίκασε την εισβολή των οπαδών του Τραμπ και τόνισε πως λυπάται για την απώλεια ανθρωπίνων ζωών.

«Το έθνος μας πρέπει να επουλώσει τις πληγές του με τάξη. Μην γελιέστε, καταδικάζω απερίφραστα την βία μέσα στο Καπιτώλιο. Η βία δεν είναι ποτέ αποδεκτή», υπογράμμισε.

Τέλος, αποχαιρετώντας τους συμπατριώτες της από τη θέση της ως Πρώτη Κυρία, ανέφερε:

«Ήταν η μεγαλύτερη τιμή στην ζωή μου να είμαι η Πρώτη Κυρία της χώρας. Θέλω να ευχαριστήσω τα εκατομμύρια των Αμερικανών που υποστήριξαν τον σύζυγό μου κι εμένα τα τελευταία 4 χρόνια και έδειξαν τι σημαίνει αμερικανικό πνεύμα. Είμαι ευγνώμων σε όλους σας που με αφήσατε να σας υπηρετήσω σε τομείς που αγαπώ».

Πηγή: ieidiseis.gr

Load More Related Articles
Load More In Κόσμος
Comments are closed.

Check Also

Τρικαλινοί δρομείς στον Μαραθώνιο της Βιέννης!!!

Ακόμη μια αποστολή του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων σε Μαραθώνιο του εξωτερικού ! Αυτή την φο…