Αρχική COLAZ 2 copy

SakisΤου Σάκη Γιώτα.

Τον ετήσιο χορό του διοργάνωσε χθες 26-3-2016, στο οικογενειακό κέντρο «Έναστρον» στο Μαυρομάτι, ο Σύλλογος Απανταχού Κουμπουριανιτών Αργιθέας, ο οποίος σημείωσε τεράστια επιτυχία!!!

Την εκδήλωση «άνοιξαν» παιδικά χορευτικά τμήματα με παραδοσιακούς χορούς από την  περιοχής της Αργιθέας, ενώ στη συνέχεια απηύθυνε χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Δημ. Κίσσας, ο οποίος αφού αναφέρθηκε στο έργο του Συλλόγου, το σκοπό & τους μελλοντικούς στόχους, ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους, τους χορηγούς, καθώς & όλα τα ΜΜΕ, που με την συνδρομή τους, βοήθησαν, ώστε  το γεγονός να γίνει ευρέως γνωστό.

Ο Σύλλογος φρόντισε κατά την εκδήλωση να βραβευθούν οι επιτυχόντες μαθητές σε σχολές των ΑΕΙ, ΤΕΙ & Στρατιωτικές, καθώς & οι αποφοιτήσαντες από τις ανωτέρω σχολές. Δεν έλειψε βέβαια από το «μενού» & πλούσια λαχειοφόρος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Γεώργιος Κωτσός, η βουλευτής της Ν.Δ. του Ν. Καρδίτσας κ. Ασημίνα Σκόνδρα, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι των Τ.Κ. του Δ. Μουζακίου & αρκετοί Πρόεδροι Πολιτιστικών Συλλόγων.

Χαιρετισμούς απέστειλαν ο βουλευτής της Ν.Δ. του Ν. Τρικάλων κ. Κ. Σκρέκας & ο βουλευτής της Ν.Δ. του  Ν. Καρδίτσας κ. Κ. Τσιάρας.

Τη διασκέδαση των θαμώνων, ανέλαβε 7μελής «ζωντανή» ορχήστρα με Βασ. Κωσταρέλο στο κλαρίνο, Γιάννη Γκόβαρη, Χριστόδουλο Κωσταρέλο & Φαίδρα Διαμάντη στο τραγούδι.

COLAZ 1 copy

COLAZ 3 copy

COLAZ 4 copy

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Μία αξιόλογη και αξιέπαινη δωρεά της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας, στο ΚΥ Πύλης(βίντεο/φωτό)

Σε μία αξιόλογη, αξιέπαινη και ταυτόχρονα συγκινητική δωρεά, πέρασε σήμερα η Δ/νση της Συν…