kynigetikos

Στο GALLERY ART HOTEL σε μια κατάμεστη αίθουσα από πλήθος κόσμου έδωσαν το παρόν τους οι κυνηγοί του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρικάλων για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας. Εκεί βρήκαν την ευκαιρία οι κυνηγοί να ανταλλάξουν ευχές και να συζητήσουν μεταξύ τους τον απολογισμό κάρπωσης θηραμάτων καθώς και διάφορα θέματα που αφορούν το χόμπι τους, το κυνήγι.

Τις ευχές στους συναδέλφους του έδωσε ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Καταραχιάς Γεώργιος. Αφού έκανε σύντομο απολογισμό της περασμένης χρονιάς στάθηκε και στις δράσεις που θα αναπτυχθούν φέτος. Τέλος αναφέρθηκε ότι στόχος του Συλλόγου είναι η ανάδειξη της παιδείας των κυνηγών με σεβασμό στο περιβάλλον και στους νόμους που διέπουν το κυνήγι.

Κατόπιν έγινε απονομή με τιμητικές πλακέτες σε παλιούς κυνηγούς για το ήθος, την πολύχρονη παρουσία και προσφορά τους στο Σύλλογο. Οι κυνηγοί αυτοί είναι: Αμπράζης Χρήστος, Γατσέλης Ηλίας, Γάτσιος Αθανάσιος, Θεοχάρης Γεώργιος, Καραπέτσας Δημήτριος, Μήτσιος Αθανάσιος, Παπαβασιλείου Απόστολος, Παππάς Δημήτριος, Πουλιανίτης Απόστολος, Στάμος Ιωάννης, Τραγάνης Θεόφιλος και Τσιακάρας Φώτιος.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Προϊστάμενος θήρας κ. Καλόγηρος Δημήτριος και ο Υπεύθυνος θήρας κ. Παππάς Δημήτριος του Δασαρχείου Τρικάλων οι οποίοι απένειμαν και τιμητικές πλακέτες καθώς επίσης και ο Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Αλοννήσου κ. Δροσάκης Ιωάννης.

Load More Related Articles
Load More In Τρίκαλα
Comments are closed.

Check Also

Πράσινο φως για 1.251 εποχικές προσλήψεις σε δήμους – δειτε την κατανομή των θέσεων

Μέσω τεσσάρων αποφάσεων του Υπουργείο Εσωτερικών, εγκρίθηκε η πρόσληψη 1.251 εποχικών υπαλ…