fotia 2

Στις φλόγες τυλίχτηκε διαμέρισμα στα Τρίκαλα (επί της Παγκάλου & Σωκράτους) σήμερα το πρωί γύρω στις 9:00, όταν και τότε ξέσπασε πυρκαγιά, προκαλώντας σοβαρές ζημιές στο εν λόγω διαμέρισμα της τριώροφης πολυκατοικίας.

Στο σημείο προσέτρεξαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις με τέσσερα οχήματα και αρκετούς άνδρες, που χάριν της άμεσης επέμβασης και τις συντονισμένες ενέργειές τους, η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο, χωρίς να κατορθώσει να μετακυλήσει σε όμορες πολυκατοικίες αποσοβώντας έτσι τον κίνδυνο για εκτεταμένες ζημιές.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων διπλανών διαμερισμάτων, η φωτιά ενδεχομένως να ξέσπασε από την χρήση μπάρμπεκιου, που υφίστατο στην βεράντα του κατεστραμμένου διαμερίσματος και για αδιευκρίνιστους λόγους η φωτιά εξαπλώθηκε στο «αίθριο» της βεράντας, παίρνοντας μεγάλες διαστάσεις.

Ωστόσο, για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το συμβάν, το προανακριτικό έργο έχει αναλάβει το αρμόδιο τμήμα της Π.Υ. Τρικάλων.

Load More Related Articles
Load More In Αστυνομικό Δελτίο
Comments are closed.

Check Also

Δημ. Μπογδάνος στην Πύλη: Σύγχρονη μάστιγα, τα αυτοάνοσα νοσήματα. Με τεράστιο ενδιαφέρον η ενημερωτική Ημερίδα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης(βίντεο)

Με τεράστιο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στις 11:00 η ενημερωτική Ημερίδα, μ…