Enosi

Επίσκεψη στο δήμαρχο Δ. Πύλης κ. Κ. Μαράβα, πραγματοποίησαν, σήμερα Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017 στη 1:00 το μεσημέρι, τα μέλη του Δ.Σ. της τοπικής Δ/σης Ι.Ρ.Α. Τρικάλων, με επικεφαλής τον πρόεδρό της κ. Αχιλ. Μπέγα, συνοδευόμενου του Γεν. Γραμματέα κ. Βασ. Δραγούτσου, του Α΄Αντιπροέδρου κ.  Γ. Τσιγαρίδα & του ταμία αυτής κ. Μιχάλη Μάστορα.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η διοργάνωση ημερίδας στην Πύλη, στις 4 Οκτωβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Δ. Πύλης, με θέμα την ενημέρωση σχετικά με το «Ηλεκτρονικό έγκλημα».

Την ημερίδα συνδιοργανώνουν η Τοπική Δ/ηση της Ι.Ρ.Α. Τρικάλων με τον Δήμο Πύλης, σε συνεργασία & την υποστήριξη της Β/θμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων, αλλά & την Αστυνομική Δ/νση Τρικάλων. Μία ημερίδα που αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον της μαθητιώσσας νεολαίας του Δήμου & θα είναι ανοιχτή σε όλους τους δημότες.

Η θεματολογία της ημερίδας θα περιλαμβάνει την ενημέρωση, πρόληψη, την έρευνα και την καταστολή εγκλημάτων ή αντικοινωνικών συμπεριφορών, που διαπράττονται μέσω του διαδικτύου ή άλλων μέσων ηλεκτρονικής επικοινωνίας, στα πλαίσια του αναμορφωμένου & αναπροσαρμοσμένου προγράμματος που αφορά στο ηλεκτρονικό έγκλημα, ύστερα & από τα πολλά περιστατικά με την «μπλε φάλαινα», που πήρε μεγάλες διαστάσεις, ειδικά στην ηλικιακή ομάδα των εφήβων.

Η ενημέρωση θα γίνει από ειδική ομάδα, που θα έρθει επί σκοπού από Αθήνα, με επικεφαλής τον ίδιο τον Διευθυντή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κ. Γεώργιο Παπαπροδρόμου.

Επίσης & από πλευράς τοπικής Δ/σης Ι.Ρ.Α. Τρικάλων, ανακοινώθηκε στον Δήμαρχο κ. Μαράβα μία μελλοντική, πολύ σημαντική δράση που ετοιμάζει για τον Δ. Πύλης, η οποία θα έχει μεγάλο αντίκτυπο στον τοπικό τουρισμό & θα αντανακλά το παγκόσμιο ενδιαφέρον, όσον αφορά τη συμμετοχή σε αυτήν & θα γίνει γνωστή κατά τους επόμενους μήνες.

IMG_1257

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Το Σάββατο 27/4 & στα Τρίκαλα, η Ημερίδα «Αγροδιατροφή και Τουρισμός-Πολιτισμός», από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Η  Περιφέρεια Θεσσαλίας  και το Περιφερειακό Συμβούλιο  Έρευνας και Καινοτομίας, σας  προσ…