Arxiki  copy

Στο γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων & στην αίθουσα του αμφιθεάτρου, έγινε σήμερα στις 11:00πμ., η επίσημη παρουσίαση του Δημήτρη Παρθένη, ως νέου Διοικητή του Γ.Ν.Τ.

Κατάμεστο το αμφιθέατρο  από νοσηλευτικό προσωπικό, ιατρούς, αλλά κι από ανθρώπους της Στρατιωτικής, Πολιτικής & Θρησκευτικής ηγεσίας, που παραβρέθηκαν για να συγχαρούν το νέο Δ/τή.

Την εκδήλωση-παρουσίαση «άνοιξαν» με ομιλία-χαιρετισμό τους από το «βήμα», αρχικά ο εκπρόσωπος της Ι.Μ.  Τρίκκης & Σταγών πατήρ Λάμπρος Κολώνας, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων Παναγιώτα Δριτσέλη, Σάκης Παπαδόπουλος & Χρ. Σιμορέλης, ο Αντ/ρχης Τρικάλων κ. Χρ. Μιχαλάκης, ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημ. Παπαστεργίου, ο θεματικός Αντ/ρχης Υγείας κ. Βασ.  Αναγνωστόπουλος, ο Δ/της της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας κ. Νέστωρας Αντωνίου & η Υπ/της της 5ης ΥΠΕ κα Αγγελική Βαγενά, ο οποίοι μεταξύ άλλων ευχήθηκαν στον κ. Παρθένη καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει, κρίνοντας σκόπιμη & απαραίτητη μια αγαστή συνεργασία με όλους τους φορείς του τόπου, για την επίτευξη των στόχων, που νέα ηγεσία θα θέσει.

Ο κ. Παρθένης ξεκίνησε την ομιλία του, αναφερόμενος στην 6χρονη κρίση που βιώνει η χώρα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η ζοφερή κατάσταση που ζούμε δεν είναι ένα αιφνίδιο γεγονός,  ούτε αποτέλεσμα του πρόσφατου παρελθόντος. Αντίθετα, αυτό που ζούμε είναι συνέπεια αλόγιστων πολιτικών, φαυλότητας, αμετροέπειας & δυστυχώς μιας εκτεταμένης διαφθοράς & διαπλοκής που ρίζωσε & καλούμαστε να εκριζώσουμε κάτω από αντίξοες συνθήκες».

Στη συνέχεια ο κ. Παρθένης τόνισε πως ο δημόσιος χαρακτήρας   του συστήματος Υγείας θα πρέπει να γίνει εμφανής, με ποιοτικές παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες, κατά τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Τακτικές παλαιού τύπου, όπως το «φακελάκι», η προώθηση φαρμάκων & η υπερδιάγνωση, θα πρέπει να εξαλειφθούν. Οι υπηρεσίες που θα παρέχονται θα είναι ίσες & καθολικές για όλους, ανεξάρτητα από  χρώμα, φυλή, θρησκεύματος, καταγωγής κλπ.

Όσον αφορά στην ιεράρχηση των αναγκών, θα προηγηθεί το επείγον του χρόνου & με κάθε μέσο θα ενισχυθεί το πάθος για την ιατρονοσελευτική φροντίδα, έναντι της απλής απλής διεκπεραίωσης. Σε μηνιαία βάση θα πραγματοποιούνται επιστημονικές ημερίδες, με σκοπό την ανανέωση της επιστημονικής ενημέρωσης.

Κλείνοντας δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους εκείνους που έδειξαν εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του & τον επέλεξαν ως νέο Δ/τή του Γ.Ν. Τρικάλων.

IMG_0100 copy IMG_0087 copy IMG_0089 copy IMG_0090 copy IMG_0091 copy IMG_0092 copy IMG_0093 copy IMG_0094 copy IMG_0095 copy IMG_0096 copy IMG_0098 copy

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Ζητείται προσωπικό στο Παλαιομονάστηρο…

Ζητείται γυναίκα για κουζίνα σε κατάστημα αναψυκτήριο – ψησταριά στο Παλαιομονάστηρο  Τρικ…