d77164d6362c7f37960cf35165c88801

Συνελήφθη ως δράστης ένας 38χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της ληστείας

Εξιχνιάστηκαν μετά από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου τρεις περιπτώσεις ληστειών τετελεσμένες και σε απόπειρα που διαπράχθηκαν σε βάρος ισάριθμων ατόμων στην πόλη του Βόλου.

Συνελήφθη ως δράστης χθες (17-04-2019) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου, του Τμήματος Τροχαίας Βόλου και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Βόλου, ένας 38χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της ληστείας.

Ειδικότερα, χθες (17-04-2019) το μεσημέρι στο Βόλο, ο 38χρονος, φορώντας κράνος και επιβαίνοντας σε δίκυκλη μοτοσικλέτα, αφαίρεσε με τη χρήση βίας από 65χρονη πεζή την τσάντα της που περιείχε μικροαντικείμενα, καθώς και μικρό χρηματικό ποσό.

Μετά από άμεση κινητοποίηση και εκτεταμένες αναζητήσεις των αστυνομικών, ο 38χρονος εντοπίστηκε λίγο αργότερα να κινείται με τη δίκυκλη μοτοσικλέτα στη πόλη του Βόλου, όπου και συνελήφθη.

Από την κατοχή του κατασχέθηκαν το κράνος και η δίκυκλη μοτοσικλέτα, ως μέσα διευκόλυνσης της παράνομης δραστηριότητάς του, καθώς και μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων, τα οποία αποδόθηκαν στη νόμιμη δικαιούχο.

Στο πλαίσιο της ενδελεχούς έρευνας που διεξήγαγε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου προέκυψε ότι ο δράστης την (14-04-2019) στο Βόλο, χρησιμοποιώντας την ίδια μέθοδο, διέπραξε ακόμη μία ληστεία, κατά την οποία αφαίρεσε από 72χρονη πεζή την τσάντα της που περιείχε διάφορα μικροαντικείμενα, καθώς και μία απόπειρα ληστείας σε βάρος 64χρονης πεζής με σκοπό την αφαίρεση της τσάντας της.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Load More Related Articles
Load More In Αστυνομικό Δελτίο
Comments are closed.

Check Also

Πιστοποιητικό πολυτεκνικής ιδιότητας μέσω του gov.gr

Κοινή ανακοίνωση των Υπουργείων Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένε…