DSC09431

Μία πολύ καλή ευκαιρία είχαν χθες βράδυ να συνευρεθούν με συγχωριανούς τους και υποψήφιους τοπικούς συμβούλους, στο πλαίσιο της προεκλογικής τους εκστρατείας, για τις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές στις 26 του Μάη και σε γνωστή ταβέρνα του χωριού τους, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Θανάσης Κωστάκης και ο δημ. σύμβουλος και πρώην Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Κώστας Κρούπης, οι οποίοι ως γνωστόν έλκουν την καταγωγή τους από την Τ.Κ. της Παλαιοκαρυάς.

Από τους δυο αυτοδιοικητικούς και σε οικογενειακό κλίμα, αναλύθηκε, εν πρώτοις, το έργο της παρούσας δημ. Αρχής επί συνόλου του Δήμου, που η θητεία της, όπως ανέφεραν οι ίδιοι, συνέπεσε με δύσκολες συγκυρίες, οικονομικής φύσεως, αλλά και καθημερινότητας όπως οι φυσικές καταστροφές, που ανάγκαζαν σε επαναπροσδιορισμό την ιεράρχηση θεμάτων από πλευράς της, ενώ μεγαλύτερη έκταση στην συζήτηση κατέλαβαν οι θέσεις, προτάσεις και ιδέες των συνδαιτημόνων  της ομήγυρης, που αφορούσαν σε θέματα καθημερινότητας, που χρίζουν προσοχής και επίλυσης, αλλά και θέματα που μπορούν να θέσουν την Κοινότητα σε αναπτυξιακή τροχιά, όπως τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που διαθέτει η περιοχή με τις πολλές και απείρου κάλλους φυσικές της ομορφιές(«Καρβασαρά», «Γκρόπα», «Πλατάνι», «Μπέης»), όπως πολύ σωστά ετέθη και αναλύθηκε και από τους δύο πολιτικούς άνδρες, με την πρώτη αρχή να γίνεται με την αξιοποίηση του χώρου του «Καταρράκτη», έργο το οποίο έχει ήδη δρομολογηθεί.

Θανάσης Κωστάκης και Κώστας Κρούπης, μέσα από ένα πνεύμα ενότητας, αλληλεγγύης και υπευθυνότητας,  κάλεσαν τον κόσμο να συστρατευθεί μαζί τους, ενώνοντας τα «πυρά» τους για τον κοινό σκοπό, που δεν είναι άλλος απ’ αυτόν που ζήτησε και ο επικεφαλής του Συνδυασμού, Κώστας Μαράβας, «Νίκη από την πρώτη Κυριακή»…

«Εσείς είστε η πηγή της δύναμής μας. Καταθέστε μας την ψήφος σας να συνεχίσουμε αυτό που σχεδιάσαμε, δρομολογήσαμε, αλλά δεν προλάβαμε να ολοκληρώσουμε σε αυτή μας την θητεία. Το μέλλον θα μας δικαιώσει όλους», τόνισαν χαρακτηριστικά.

Στην εκδήλωση παρέστη και ο Δήμαρχος κ. Κώστας Μαράβας, προσκεκλημένος των κ.κ. Θαν. Κωστάκη και Κ. Κρούπη, ο οποίος με την σειρά του αναφέρθηκε στα πεπραγμένα της θητείας της παρούσης δημ. Αρχής, δίνοντας έμφαση στα προβλήματα που αυτή αντιμετώπισε στην έως τώρα πορεία της, λέγοντας πως παρά των όλων προβλημάτων, κατόρθωσε μέσα από σκληρή δουλειά, να μειώσει το χρέος του Δήμου κατά τα 2/3 από την παραλαβή του και να απορροφήσει μέσα από συγκεκριμένες μελέτες κονδύλια ύψους 14άρων εκατομμυρίου ευρώ, τα οποία θα μετουσιωθοπύν ως έργα, αφού η συντριπτική πλειοψηφία αυτών έχουν δημοπρατηθεί.

Έργα τα οποία θα αρχίσουν να γίνονται ορατά σε εύλογο χρονικό διάστημα και στο άμεσο μέλλον, τα οποία και θα καταδείξουν εν τέλει τη σοβαρή δουλειά που επιτελέσθη όλα αυτά τα χρόνια, ζητώντας και ο ίδιος την στήριξη όλων για άλλη μια φορά στο πρόσωπό του και τον συνδυασμό γενικότερα.

Arxiki

DSC09417

DSC09419

DSC09420

DSC09421

DSC09422

DSC09423

DSC09424

DSC09425

DSC09426

DSC09427

DSC09428

DSC09429

DSC09430

DSC09433

 

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Το Σάββατο 27/4 & στα Τρίκαλα, η Ημερίδα «Αγροδιατροφή και Τουρισμός-Πολιτισμός», από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Η  Περιφέρεια Θεσσαλίας  και το Περιφερειακό Συμβούλιο  Έρευνας και Καινοτομίας, σας  προσ…