Agor Mar

«Μία φωτό, χίλιες λέξεις», λένε οι Κινέζοι φίλοι μας, με ένα μοναδικό ενσταντανέ ανάμεσα σε Αγοραστό και Μαράβα που αποκαλύπτει την ανταλλαγή θερμής χειραψίας στο 1ο Plug & Play Συνέδριο στα Τρίκαλα, η δεύτερη μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα (η πρώτη στο «to know as better» της ΝΔ), κάτι που υποδηλώνει πως η κόντρα που είχε ξεσπάσει ανάμεσα στους ομοαίματους «γαλάζιους» αυτοδιοικητικούς, αρχίζει να βαίνει προς αίσιο τέλος, θυμίζοντάς μας και τη δήλωση του Δημάρχου Πύλης, πως ό,τι ξεκίνησε, ξεκίνησε από λάθος πληροφόρηση.

Έτσι…Εδώ τελειώνουν όλα κατά πως δείχνουν τα πράγματα με κερδισμένους όχι μόνον τους ίδιους, αλλά και τους δημότες του Δ. Πύλης, μιας και οι δύο πολιτικοί άνδρες επιλέχθηκαν με υψηλό ποσοστό, δίνοντας ισχυρή εντολή τον περασμένο Μάη, όχι για ανούσιες κόντρες, αλλά για παραγωγή έργου, κάτι το οποίο έχουν αποδείξει, πως… και θέλουν και μπορούν να πάνε ενωμένοι τον Δήμο πολλά βήματα μπροστά!

Το μόνο που απομένει τώρα είναι και μια επίσκεψη του κ. Περιφερειάρχη στην Πύλη, να μπει και τυπικά το νερό στ’ αυλάκι…

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Πιστοποιημένο Green Data Center η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Με στόχο την ενίσχυση της περιβαλλοντικής βιωσιμότητας και την ενδυνάμωση της υπεύθυνης εν…