breveet arxiki

 

Το Καταφύγιο Κόζιακα VO2max, διοργανώνει  για τέταρτη συνεχή χρονιά 2 διαδρομές υπεραποστάεων, την “Στράτα των Βλάχων” 400χλμ και την “Πύλη Randonneur 2017” 200χλμ. Οι διαδρομές έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα Ελληνικών Brevets για τις 5/8/2017.

tis 1ΔΙΑΔΡΟΜΗ : ΣΤΗ ΣΤΡΑΤΑ ΤΩΝ ΒΛΑΧΩΝ – 400km, 6.000 m+

ΧΑΡΑΚΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ : ΜΗΤΡΟΝΑΤΣΙΟΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ : ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΚΟΖΙΑΚΑ 1750μ. VO2MAX
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : 5/8/2017
ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ : 7:30 π.μ.

ΑΡΧΕΙΟ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ (GPX)

ROADBOOK ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

Η πρώτη διαδρομή «ΣΤΡΑΤΑ ΤΩΝ ΒΛΑΧΩΝ» συνολικής απόστασης 400χλμ θα ξεκινάει από την Πύλη Τρικάλων και διασχίζοντας Τρίκαλα – Καλαμπάκα – Γρεβενά – Περιβόλι – Βάλια Κάλντα – Βοβούσα – Μέτσοβο – Χαλίκι – Γαρδίκι – Χρυσομηλιά – Διάβα – Μεγάρχη – Πρίνος –Γοργογύρι – Δενδροχώρι – Φήκη – Πηγή – Λυγαριά θα τερματίζει εκ νέου στη Πύλη. Τα σχεδόν 6000 υψομετρικά που συγκεντρώνει η διαδρομή την καθιστούν μια από τις πιο δύσκολες και απαιτητικές πού έχουν χαραχθεί στην Ελλάδα.

 

xartis 2ΔΙΑΔΡΟΜΗ : ΠΥΛΗ RANDONNEUR 2017 – 200km, 2.900 m+

ΧΑΡΑΚΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ : ΜΗΤΡΟΝΑΤΣΙΟΣ Π. – ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ Α.
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ :
ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΚΟΖΙΑΚΑ 1750μ. VO2MAX
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ :
5/8/2017
ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ :
7:30 π.μ.

ΑΡΧΕΙΟ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ (GPX)

ROADBOOK ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

Φέτος για δεύτερη φορά θα πραγματοποιηθεί και εναλλακτική διαδρομή 200χλμ έτσι ώστε να δοθεί η δυνατότητα και σε άλλους αθλητές να γνωρίσουν τα ορεινά του νομού μέσα από μια πανέμορφη διαδρομή που διασχίζει τα χώρια της Βόρειο-Δυτικής πλευράς των Τρικάλων και της Καλαμπάκας.

Η διαδρομή θα ξεκινάει από την Πύλη και περνώντας διαδοχικά από τα χωριά της όμορης Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας Φανάρι – Κανάλια θα εισέρχεται στην Περιφερειακή ενότητα Τρικάλων και θα διέρχεται από Τρίκαλα – Καλαμπάκα – Καστανιά – Κρανία – από τον απαράμιλλης ομορφιάς ναό του Τιμίου Σταυρού «Δολιανών» με τους δώδεκα τρούλους στην περιοχή του Ασπροποτάμου – Περιοχή «Τρία Ποτάμια» – Δέση – Περτούλι – Ελάτη θα καταλήγει εκ νέου στο Δημαρχείο Πύλης.

Η οργανωτική επιτροπή θα προσπαθήσει να πραγματοποιήσει δύο άρτια οργανωμένα Brevet με κύριο στοιχείο, τηρούμενων των προβλεπόμενων κανόνων, την ασφάλεια των αθλητών. Για την διαμονή των συμμετεχόντων η οργανωτική επιτροπή θα διαθέσει το γυμναστήριο (διατίθεται ζεστό νερό – WC) που βρίσκεται στο προαύλιο χώρο του Γυμνασίου και Λυκείου Πύλης. Όσοι από τους συμμετέχοντες θέλουν να διαμείνουν στον παραπάνω χώρο καλούνται να μας ενημερώσουν εγκαίρως (απαραίτητος εξοπλισμός : υπόστρωμα & υπνόσακος).
Ευελπιστούμε να διοργανώσουμε μια εκδήλωση που τουλάχιστον οργανωτικά να είναι όσο το δυνατών καλύτερη. Πιστεύουμε ότι με τη στήριξη της Λέσχης Ποδηλατικού Τουρισμού Ελλάδας – Audax Randonneurs Grece καθώς και όλου του ποδηλατικού κόσμου που θα χαρούμε πολύ να σας φιλοξενήσουμε εκ νέου στη Πύλη, να πετύχουμε μια εκδήλωση που πραγματικά θα ανεβάσει την ποδηλασία της περιοχής σε άλλο επίπεδο.

breveet

Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΜΗΤΡΟΝΑΤΣΙΟΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ

ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Ολοκληρώνεται το παζλ στους αυτοκινητόδρομους της χώρας – Ποιες είναι οι 3 τελευταίες εκκρεμότητες

(φωτό:YPODOMES.COM / ΑΡΤΕΜΙΣ ΣΚΟΥΛΙΚΑ) Ολοκληρώνεται το παζλ στους αυτοκινητόδρομους της χ…