maravas 2017

Για το χιονοδρομικό κέντρο του Περτουλίου αλλά και το θέμα των ειδοποιήσεων για διακοπές στην υδροδότηση μίλησε σήμερα στη Λέσχη 97,6 ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας:

 «Σοβαρά προβλήματα δεν είχαμε χθες, γύρισαν όμως πίσω πολλά οχήματα που δεν είχανε αλυσίδες, δεν γινόταν να κυκλοφορήσουν διαφορετικά. Ο κόσμος όμως που ανέβηκε στα ορεινά ήταν πάρα πολύς, τα μαγαζιά από…κρέας μείνανε και όχι από κόσμο. Κανείς δεν περίμενε τόσο χιόνι. Ήταν πολύ καλό το Σαββατοκύριακο για τους επαγγελματίες.

 Για το χιονοδρομικό του Περτουλίου που τέθηκε ολόκληρο θέμα, δεν μπορούσε να λειτουργήσει αυτή την εποχή, οι άδειες δίνονται για το διάστημα 01/12-31/03. Κανένα χιονοδρομικό κέντρο δεν έχει άδεια να λειτουργήσει τώρα, όσο χιόνι και να πέφτει.

 Το δικό μας χιονοδρομικό το λειτουργεί η ΑΕ του Δήμου Πύλης. Δεν θα μπορούσα να πω ότι πάει καλά, απλά τουλάχιστον αυτή τη στιγμή δεν χρωστάμε. Τα χρέη του χιονοδρομικού ήταν περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ, και δυστυχώς τα κάλυψε ο Δήμος. Υπήρχε δάνειο από τη Συνεταιριστική Τράπεζα και είχαμε προβλήματα, το πλήρωσε όμως ο Δήμος, μαζί με τους τόκους.

 Μας κατηγορούνε ότι θα κάνουμε λάθος αν φτάσουμε σε διακοπές υδροδότησης, αλλά υπάρχει κόσμος και επαγγελματίες ειδικά που δεν έχουν πληρώσει ποτέ στη ζωή τους. Εγώ δεν θέλω να κόψουμε το νερό κανενός αλλά πρέπει και οι δημότες να το καταλάβουνε. Για το 90% των δημοτών,  το κόστος του νερού είναι στα 64 ευρώ το χρόνο, και όμως έφτασε τώρα ο Δήμος Πύλης να έχει ανείσπρακτες οφειλές από λογαριασμούς που φτάνουν στο 1 εκατομμύριο ευρώ.»

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Το Σάββατο 27/4 & στα Τρίκαλα, η Ημερίδα «Αγροδιατροφή και Τουρισμός-Πολιτισμός», από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Η  Περιφέρεια Θεσσαλίας  και το Περιφερειακό Συμβούλιο  Έρευνας και Καινοτομίας, σας  προσ…