Logo_TrikalaBC_mikro

Κώστας Μέξας (Τρίκαλα BC Aries): «Νομίζω ότι η ομάδα χρειάζεται μία αλλαγή. Και αυτή η αλλαγή πρέπει να είναι ο προπονητής. Δεν έχω μιλήσει ακόμη με την διοίκηση, στα παιδιά τα είπα, νομίζω ότι χρειάζεται ένα καινούργιο πρόσωπο να τους εμπνεύσει λίγο περισσότερο από μένα ώστε η ομάδα να πετύχει τον στόχο της.

Κανένα παράπονο δεν έχω από την διοίκηση της ομάδας, ότι ζήτησα το έκανε στο ακέραιο και γι’ αυτό όταν μία ομάδα έχει επτά ήττες συνεχόμενες πρέπει ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του και αυτή νομίζω είναι η καλύτερη λύση αυτή τη στιγμή. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους ήταν στο πλευρό της ομάδας, ο καθένας είχε τον ρόλο του, ευχαριστώ και τους ανθρώπους στο γήπεδο που ότι ζητούσα το έκαναν και να ευχηθούμε η ομάδα να πετύχει τον στόχο της».

Για το τι έγινε και η ομάδα έχει αυτήν την εικόνα στα τελευταία παιχνίδια τόνισε: «Πρώτη φορά μου συμβαίνει. Χάλασε το μυαλό μας μετά τον ΠΑΟΚ. Αντί να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε πήγαμε προς τα πίσω. Δεν ξέρω τι έγινε, το νεαρό της ηλικίας των παικτών , η έλλειψη εμπειρίας;. Αλλά ήταν δικές μου επιλογές οπότε η ευθύνη ήταν δική μου. Δεν μπόρεσα να τους πείσω να αλλάξουν τρόπο σκέψης και αντιμετώπισης των θεμάτων».

Ο Κώστας Μέξας άφησε πάντως αιχμές και για την διαιτησία: «Δεν μιλάω για την διαιτησία ποτέ αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν καταλαβαίνω τι γίνεται».

Για το παιχνίδι σημείωσε: «Ήταν ένα ματς που θέλαμε πολύ. Νομίζω ότι τα παιδιά έδωσαν πολλά πράγματα και αν είχαμε αυτή τη συγκέντρωση και σε άλλα ματς θα είχαμε άλλη κατάληξη. Στο τέλος, μια δύο ενέργειες μας ήταν λάθος, παίξαμε χωρίς ψυχολογία και το Ρέθυμνο κέρδισε δίκαια. Μας αδικεί που δεν κερδίσαμε».

 

Νίκος Βετούλας (Ρέθυμνο Cretan Kings): «Θεωρώ ότι μπήκαμε πιο έτοιμοι και πιο συγκεντρωμένοι μέχρι το 16ο λεπτό, περιμέναμε μια λογική αντίδραση των Τρικάλων, η οποία μας οδήγησε σε εύκολα λάθη που οδήγησαν σε εύκολα καλάθια για την ομάδα τους. 22 πόντους απο τους 40 ήταν από το τρανζίσιον στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο θεωρώ πως υπήρξε ένα κακό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες.

Στο 68-61 βρήκαμε την ευκαιρία να τρέξουμε το παιχνίδι και να σκοράρουμε καλάθια. Σταθήκαμε πιο τυχεροί, ήμασταν πιο ξεκούραστοι με μεγαλύτερο ροτέισον και θεωρώ πως κερδίσαμε δίκαια. Έχουμε πράγματα να βελτιώσουμε, δεν γίνεται στους δύο πόντους να πηγαίνουμε για alley oop άσχετα αν κερδίσαμε καλάθι και φάουλ στην φάση,  ήταν τυχερό. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για την αντίδραση που έχουν βγάλει γιατί στα τελευταία παιχνίδια συνδυάζουν το καλό αποτέλεσμα με τις καλές εμφανίσεις. Καλή συνέχεια στον κόουτς και στα Τρίκαλα».

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Το Σάββατο 27/4 & στα Τρίκαλα, η Ημερίδα «Αγροδιατροφή και Τουρισμός-Πολιτισμός», από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Η  Περιφέρεια Θεσσαλίας  και το Περιφερειακό Συμβούλιο  Έρευνας και Καινοτομίας, σας  προσ…